Václav Menger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Menger

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista

Václav Menger - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1888 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Menger 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Václav Menger
datum narození 17.8.1888
(herec, scénárista, instagram)

Václav Menger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Městečko na dlani
(1941) - Advokát chudých
(1940) - To byl český muzikant
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Dědečkem proti své vůli
(1938) - Zborov
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Cestou křížovou
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Panenství
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Armádní dvojčata
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Uličnice
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Švadlenka
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Lojzička
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Maryša
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - Život je pes
(1933) - Štvaní lidé
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Řeka
(1933) - Revizor
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1933) - Diagnosa X
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Před maturitou
(1932) - Písničkář
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Funebrák
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Ze soboty na neděli
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - On a jeho sestra
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Fidlovačka
(1921) - Šachta pohřbených ideí
(1920) - Za čest vítězů
(1920) - Plameny života
(1919) - Probuzené svědomí

Václav Menger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1888 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Menger 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Menger - herec, scénárista

se narodil 17.8.1888 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Menger

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Václav Menger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°56’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°52’
 
MerkurMerkur:
Lev
18°07’
 
VenušeVenuše:
Panna
5°04’
 
MarsMars:
Štír
14°36’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°25’
 
SaturnSaturn:
Lev
12°04’
 
UranUran:
Váhy
14°32’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
2°14’
 
PlutoPluto:
Blíženci
5°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
29°05’
R
Černá LunaLilith:
Býk
21°44’
 
CheirónCheirón:
Rak
8°47’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »