Václav Švorc wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Švorc

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hradec Králové
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Švorc - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Švorc 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Václav Švorc
datum narození 21.5.1919
(herec, instagram)

Václav Švorc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Jako jed
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kalamita
(1980) - Požáry a spáleniště
(1980) - Muž s puškou
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - A zvítězila pravda dělníkova
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Kremelský orloj
(1976) - Splynutí duší
(1976) - První housle
(1976) - Poslední exil
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Pasáček Jirka
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Rafan
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Králův kalich
(1974) - Kosmas a paní Božetěcha
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Lesní panna
(1973) - Kdo je vinen
(1973) - Bláznova smrt
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Krysy
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Černý vlk
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1962) - Jejich den
(1955) - Z mého života
(1952) - Konec strašidel
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Němá barikáda
(1947) - Housle a sen
(1946) - Velký případ

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Švorc 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Švorc - herec

se narodil 21.5.1919 ve městě Hradec Králové
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Švorc

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Václav Švorc
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°22’
 
LunaLuna:
Vodnář
12°02’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°07’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°59’
 
MarsMars:
Býk
26°30’
 
JupiterJupiter:
Rak
14°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°01’
 
UranUran:
Ryby
1°35’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°49’
 
PlutoPluto:
Rak
5°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°16’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »