Václav Voska wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Voska

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Voska - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.10.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Voska 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Václav Voska
datum narození 21.10.1918
(herec, instagram)

Václav Voska - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Archivní mozaika
(2007) - Život je kabaret
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(1997) - Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda
(1982) - Zázraky bez čarování (TV seriál)
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Pouť králů
(1982) - Muž z lodi Cap Arcona
(1982) - Krakonoš a škola
(1982) - Krakonoš a mistr Jehlička
(1982) - Hořká vůně léta
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Královna bludiček
(1981) - Krakonoš a pytlák
(1981) - Krakonoš a poslíček
(1981) - Hotel Polan und seine Gäste
(1981) - Důkaz
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Pohoří královny Maud
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Černé světlo
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Signál
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Soud
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Neklidná jarní sezóna
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Adriana
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Linka důvěry
(1977) - Vo Brikitě
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV seriál)
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Návštěva
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Doba strachu
(1975) - Pani Heléne
(1975) - Na věčnou památku
(1975) - Čaj s citronem
(1975) - Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Pohádka, pohádka
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Beruška
(1973) - Větrné moře
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Divoká planeta
(1972) - Výnosné místo
(1972) - Podezření
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1970) - Leopold the See-Through Crumbpicker
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Frei bis zum nächsten Mal
(1968) - Učitel
(1968) - Vražda ve Frankfurtu
(1968) - Vajíčko (divadelní záznam)
(1968) - Ta třetí
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Der Reichstagsbrandprozess
(1967) - Poklad pana Arna
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1966) - Vražda po našem
(1966) - Sebevrah
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1966) - Křišťálová noc
(1965) - Zveme vás do divadla
(1965) - Concerto grosso
(1965) - Kupon
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1965) - Dědictví na úvěr
(1965) - Bílá paní
(1965) - Básník
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Pět hříšníků
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Ohnisko nenávisti
(1963) - Historie manželství
(1962) - Kouzelný svět Karla Zemana
(1962) - Zpěv, který nezemřel
(1962) - Pozdní láska
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Benátská vdovička (divadelní záznam)
(1961) - Kašmír: Je-li kde na světě ráj
(1961) - Vyvolení
(1961) - Úhel dopadu
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Duhu pro můj den
(1960) - Černá sobota
(1959) - Zlatý sen
(1959) - Plavali plavci
(1959) - Radúz a Mahulena
(1959) - Probuzení
(1958) - Praha matka měst
(1958) - Motýli tady nežijí
(1958) - Když film promluvil
(1957) - Umění restaurátorské
(1957) - Karel Svolinský
(1957) - Josef Štefan Kubín
(1957) - Případ ještě nekončí
(1956) - Sochaři národu
(1956) - Příběh staré řeky
(1956) - Posádka na štítě
(1956) - Neobyčejná laboratoř
(1956) - Naše pralesy
(1956) - Královský hrad Zvíkov
(1956) - Dvě vítězství (Výkonnostní zkoušky koní)
(1956) - Dopis z fronty
(1956) - Bohaté rouno
(1956) - A. Slavíček
(1956) - Roztržka
(1956) - Proti všem
(1956) - Platit, prosím!
(1956) - Legenda o lásce
(1955) - Věčné housle
(1955) - Staletá krása
(1955) - Prokop Diviš
(1955) - Písně slavných dnů
(1955) - Než bude pozdě
(1955) - Na shledanou na Strahově
(1955) - Na bulharském pobřeží
(1955) - Loutky Jiřího Trnky
(1955) - Klíč k hudbě
(1955) - Jde o 2,000.000 párů bot
(1955) - Hory a moře
(1955) - Zlatovláska
(1955) - V ulici je starý krám
(1955) - Větrná hora
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Leoš Janáček
(1954) - Kopaná IV.
(1954) - Český ráj
(1954) - Český kapr
(1954) - Boj proti uhelnému prachu
(1954) - Jan Hus
(1953) - Maxmilián Švabinský
(1953) - Dispečerské řízení strojírenského závodu
(1953) - O světle
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - VI. zimní olympijské hry v Oslo
(1952) - Julius Fučík
(1952) - Josef Mánes II.
(1952) - Dárci života
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Staroměstský orloj
(1950) - Píseň lesa
(1950) - Jak se dělá mapa
(1950) - Dovolená venkova
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Daleká cesta
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Housle a sen
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Malá historie
(1943) - Tanečnice
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Minulost Jany Kosinové

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Voska 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Voska - herec

se narodil 21.10.1918 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Voska

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Václav Voska
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
27°16’
 
LunaLuna:
Býk
19°59’
 
MerkurMerkur:
Štír
1°18’
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°50’
 
MarsMars:
Střelec
14°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°32’
 
SaturnSaturn:
Lev
26°05’
 
UranUran:
Vodnář
23°51’
R
NeptunNeptun:
Lev
9°11’
 
PlutoPluto:
Rak
6°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°33’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°02’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »