Val Avery wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Val Avery
(Sebouh Der Abrahamian)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Val Avery - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Val Avery 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Val Avery
datum narození 14.7.1924
(herec, instagram)

Val Avery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Blueberry
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Stíny minulosti
(2000) - A Constant Forge
(1999) - Ryba ve vaně
(1997) - Zlaté pobřeží
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1994) - Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker
(1992) - Šéf
(1992) - Secret Service (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Protiúder (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Men (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1986) - Odvaha
(1986) - The Messenger
(1986) - Cobra
(1985) - Too Scared to Scream
(1985) - Out of the Darkness
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Papež z Greenwich Village
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Snadný zisk
(1983) - Podraz II
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - Ten, co nosí smůlu
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1982) - Assignment Berlin
(1981) - Vyvolení
(1981) - Sharkyho mašina
(1981) - Propastný rozdíl
(1981) - Choices
(1980) - Gloria
(1980) - Brubaker
(1979) - Výstřely pro lásku
(1979) - Tuláci
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - Horor v Amityville
(1978) - Stoupat jak dým
(1977) - Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model?
(1977) - Smutní hrdinové
(1977) - The Man from Atlantis (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1976) - Zavraždění čínského bookmakera
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1975) - Udělejme to znovu
(1975) - Šťastná dáma
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Russian Roulette
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - The Law (TV seriál)
(1975) - Columbo: Krize identity
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1975) - Archer (TV seriál)
(1974) - The Legend of Hillbilly John
(1974) - Columbo: V nouzi poznáš přítele
(1973) - Smějící se policajt
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1973) - Motýlek
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Firehouse
(1973) - Blood Sport
(1973) - Black Caesar
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Madigan (TV seriál)
(1972) - Columbo: Rozhodující zápas
(1971) - Vanishing Point
(1971) - A Tattered Web
(1971) - Nichols (TV seriál)
(1971) - Minnie a Moskowitz
(1971) - Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
(1971) - Columbo: Semínko pochyb
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Andersonovy nahrávky
(1970) - The Traveling Executioner
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
(1969) - Sen králů
(1969) - My Friend Tony (TV seriál)
(1969) - Intoccabili, Gli
(1968) - Tváře
(1968) - The Pink Jungle
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Bratrství
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1967) - Mr. Terrific (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Hombre
(1967) - Dragnet 1967 (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Wild Wild Winter
(1966) - Útok na Queen Mary
(1966) - Nevada Smith
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1966) - The Dangerous Days of Kiowa Jones
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Sylvia
(1965) - Satan's Bed
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Cesta spásy
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1964) - Mr. Broadway (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Muž, o němž nic nevím
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Hud
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Requiem for a Heavyweight
(1961) - Too Late Blues
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - The Investigators (TV seriál)
(1961) - Everglades (TV seriál)
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Poslední vlak z Gun Hillu
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Border Patrol (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - King Creole
(1958) - Dlouhé horké léto
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Edge of the City
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Tím hůř, když padnou
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Big Story (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Val Avery 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Val Avery - herec

se narodil 14.7.1924 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Val Avery

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Val Avery
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°44’
 
LunaLuna:
Střelec
23°52’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°41’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°32’
R
MarsMars:
Ryby
4°39’
 
JupiterJupiter:
Střelec
10°53’
R
SaturnSaturn:
Váhy
25°48’
 
UranUran:
Ryby
21°23’
R
NeptunNeptun:
Lev
19°02’
 
PlutoPluto:
Rak
12°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
24°39’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°35’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »