Veda Ann Borg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Veda Ann Borg

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Veda Ann Borg - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.1.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Veda Ann Borg 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Veda Ann Borg
datum narození 11.1.1915
(herečka, instagram)

Veda Ann Borg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1961) - Miami Undercover (TV seriál)
(1960) - Johnny Midnight (TV seriál)
(1960) - Alamo
(1959) - Thunder in the Sun
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rough Riders (TV seriál)
(1958) - The Fearmakers
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Naked Gun
(1956) - Frontier Gambler
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - You're Never Too Young
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - Miluj mě nebo mě opusť
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1955) - Frajeři a saze
(1955) - Corky and White Shadow (TV seriál)
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - It's a Great Life (TV seriál)
(1954) - Duffy's Tavern (TV seriál)
(1954) - Bitter Creek
(1953) - Three Sailors and a Girl
(1953) - A Perilous Journey
(1953) - Mister Scoutmaster
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - Hot News
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - City Detective (TV seriál)
(1952) - The Unexpected (TV seriál)
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Fisher Family (TV seriál)
(1952) - The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
(1952) - The Abbott and Costello Show (TV seriál)
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - Hold That Line
(1952) - Big Jim McLain
(1952) - Adventures of Superman (TV seriál)
(1952) - Aaron Slick from Punkin Crick
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - Rider from Tucson
(1950) - Racket Squad (TV seriál)
(1950) - The Kangaroo Kid
(1949) - The Life of Riley (TV seriál)
(1949) - One Last Fling
(1949) - Mississippi Rhythm
(1949) - Chicken Every Sunday
(1949) - Forgotten Women
(1948) - Julia Misbehaves
(1947) - The Pilgrim Lady
(1947) - The Bachelor and the Bobby-Soxer
(1947) - Mother Wore Tights
(1947) - Blonde Savage
(1947) - Big Town
(1946) - Wife Wanted
(1946) - The Fabulous Suzanne
(1946) - Avalanche
(1946) - Accomplice
(1945) - What a Blonde
(1945) - Scared Stiff
(1945) - Rough, Tough and Ready
(1945) - Prokletí mlžného ostrova
(1945) - Mildred Pierceová
(1945) - Love, Honor and Goodbye
(1945) - Life with Blondie
(1945) - Jungle Raiders
(1945) - Don Juan Quilligan
(1945) - Dangerous Intruder
(1945) - Bring on the Girls
(1944) - Velký třesk
(1944) - The Falcon in Hollywood
(1944) - Standing Room Only
(1944) - Marked Trails
(1944) - Irish Eyes Are Smiling
(1944) - The Girl Who Dared
(1944) - Detective Kitty O'Day
(1943) - Záhadný host
(1943) - The Girl from Monterrey
(1943) - Smart Guy
(1943) - Revenge of the Zombies
(1943) - Murder in Times Square
(1943) - Isle of Forgotten Sins
(1943) - False Faces
(1942) - Two Yanks in Trinidad
(1942) - Tajná zbraň
(1942) - She's in the Army
(1942) - I Married an Angel
(1942) - Duke of the Navy
(1942) - About Face
(1941) - The Pittsburgh Kid
(1941) - The Penalty
(1941) - The Corsican Brothers
(1941) - I'll Wait for You
(1941) - Honky Tonk
(1941) - The Get-Away
(1941) - Down in San Diego
(1941) - Arkansas Judge
(1940) - The Shadow
(1940) - Melody Ranch
(1940) - Laughing at Danger
(1940) - I Take This Oath
(1940) - Hit Parade of 1941
(1940) - Glamour for Sale
(1940) - Dr. Christian Meets the Women
(1940) - Cafe Hostess
(1940) - Bitter Sweet
(1940) - Behind the News
(1939) - Miracle on Main Street
(1939) - The Law Comes to Texas
(1938) - Over the Wall
(1937) - Varsity Show
(1937) - The Singing Marine
(1937) - The Case of the Stuttering Bishop
(1937) - Submarine D-1
(1937) - She Loved a Fireman
(1937) - San Quentin
(1937) - Public Wedding
(1937) - Missing Witnesses
(1937) - Men in Exile
(1937) - Marry the Girl
(1937) - Kid Galahad
(1937) - It's Love I'm After
(1937) - Confession
(1937) - Alcatraz Island
(1936) - Three Cheers for Love
Veda Ann Borg - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1908) Dick Purcell

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Veda Ann Borg 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Veda Ann Borg - herečka

se narodila 11.1.1915 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Veda Ann Borg

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Veda Ann Borg
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°11’
 
LunaLuna:
Štír
24°54’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°49’
 
VenušeVenuše:
Střelec
6°48’
 
MarsMars:
Kozoroh
15°29’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°36’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
27°10’
R
UranUran:
Vodnář
10°25’
 
NeptunNeptun:
Rak
29°18’
R
PlutoPluto:
Rak
0°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°31’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°46’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°19’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »