Venus Terzo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Venus Terzo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Venus Terzo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.10.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Venus Terzo 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Venus Terzo
datum narození 17.10.1967
(herečka, instagram)

Venus Terzo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Newlywed and Dead
(2015) - Badge of Honor
(2014) - Rush (TV seriál)
(2014) - Reluctant Witness
(2013) - 12 kol: Reloaded
(2013) - The Mystery Cruise
(2013) - Baby Sellers
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Pohřešovaná
(2010) - Vražda mezi přáteli
(2010) - Dvojí identita (TV seriál)
(2009) - Spectacular!
(2008) - Přednosti života
(2007) - Křižovatka: Příběh o odpuštění
(2007) - Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Solární armagedon
(2006) - Okruh přátel
(2006) - My Little Pony: Princezna
(2006) - My Little Pony: A Very Pony Place
(2006) - Fantastic Four (TV seriál)
(2006) - Barbie mořská víla
(2006) - Barbie - Deníček
(2005) - My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
(2005) - Da Vinci's City Hall (TV seriál)
(2005) - Barbie - Fairytopia
(2004) - Max Steel: Endangered Species
(2004) - G.I. Joe: Valor Vs. Venom
(2003) - Barbie z Labutího jezera
(2000) - X-men: Začátek (TV seriál)
(2000) - The Man Who Used to Be Me
(1999) - Nebeský oheň
(1999) - Beast Machines: Transformers (TV seriál)
(1998) - Podezřelá
(1998) - Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
(1998) - Plavba smrti
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Crimes of Passion: Nobody Lives Forever
(1997) - Xiao Qian
(1997) - Nebezpečná podoba
(1997) - Moment of Truth: Into the Arms of Danger
(1997) - Bojovníci
(1996) - Vortech: Undercover Conversion Squad (TV seriál)
(1996) - Beast Wars: Transformers (TV seriál)
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Sky Surfer Strike Force (TV seriál)
(1995) - The Littlest Pet Shop (TV seriál)
(1995) - Jungle Book
(1995) - Devotion
(1995) - Darkstalkers (TV seriál)
(1994) - Someone Else's Child
(1994) - Malifica (TV seriál)
(1994) - Deadly Vows
(1993) - Zrozen k rychlosti
(1993) - Moje cudzie deti
(1993) - The Adventures of Sonic the Hedgehog (TV seriál)
(1992) - My Little Pony Tales (TV seriál)
(1992) - Jedeme k babičce
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1992) - Home Movie
(1992) - Funky Fables (TV seriál)
(1992) - The Adventures of T-Rex (TV seriál)
(1991) - Krvavá řeka
(1991) - Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
(1990) - To
(1990) - The New Adventures of He-Man (TV seriál)
(1990) - Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
(1989) - Dítě na zakázku
(1989) - Captain N: The Game Master (TV seriál)
(1989) - American Boyfriends
(1988) - Vražda na Aljašce
(1988) - Laura Lansing Slept Here
(1987) - Street Legal (TV seriál)
(1986) - Heroes on Hot Wheels (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Venus Terzo 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Venus Terzo - herečka

se narodila 17.10.1967 ve městě Montréal, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Venus Terzo

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Venus Terzo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
23°25’
 
LunaLuna:
Beran
13°24’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°31’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°15’
 
MarsMars:
Střelec
25°55’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°40’
 
SaturnSaturn:
Beran
7°53’
R
UranUran:
Panna
26°36’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°58’
 
PlutoPluto:
Panna
21°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°59’
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°46’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°23’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »