Victor Mature wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Victor Mature
(Victor John Mature)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.1. 1913 - 18:00h
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
4.8.1999 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec, režisér

Victor Mature - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.1.1913 - 18:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.1.1913 - 23:00  
US, Louisville:
38°15' s.š., 85°46' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Victor Mature 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Victor Mature
datum narození 29.1.1913
(herec, režisér, instagram)

Victor Mature - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - John Ford - americká vize
(1999) - Hollywood a Bible
(1994) - Entertaining the Troops
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1984) - Samson and Delilah
(1979) - Palebná síla
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1972) - Every Little Crook and Nanny
(1968) - Hlava
(1966) - Hon na lišku
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Lykke og krone
(1961) - Tartari, I
(1959) - Timbuktu
(1959) - The Big Circus
(1959) - The Bandit of Zhobe
(1959) - Annibale
(1958) - No Time to Die
(1958) - China Doll
(1958) - Escort West
(1957) - The Long Haul
(1957) - Interpol
(1956) - Zarak
(1956) - Safari
(1956) - Bojovníci se žraloky
(1955) - The Last Frontier
(1955) - Chief Crazy Horse
(1955) - Brutální sobota
(1954) - Zrazení
(1954) - Egypťan Sinuhet
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1954) - Dangerous Mission
(1953) - The Veils of Bagdad
(1953) - Roucho
(1953) - The Glory Brigade
(1953) - Affair with a Stranger
(1952) - The Las Vegas Story
(1952) - Something for the Birds
(1952) - Million Dollar Mermaid
(1952) - Androcles and the Lion
(1950) - Wabash Avenue
(1950) - Stella
(1950) - I'll Get By
(1950) - Gambling House
(1949) - Samson & Dalila
(1949) - Red, Hot and Blue
(1949) - Easy Living
(1948) - Pláč města
(1948) - Fury at Furnace Creek
(1947) - Polibek smrti
(1947) - Moss Rose
(1946) - Screen Snapshots Series 25, No. 7: Hollywood Victory Show
(1946) - Můj miláček Klementina
(1944) - Screen Snapshots Series 24, No. 4
(1943) - Show Business at War
(1942) - Song of the Islands
(1942) - Seven Days' Leave
(1942) - Moje dívka Sally
(1942) - Footlight Serenade
(1941) - Podsvětí Šanghaje
(1941) - I Wake Up Screaming
(1940) - One Million B.C.
(1940) - No, No, Nanette
(1940) - Captain Caution
(1939) - The Housekeeper's Daughter

Victor Mature - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Victor Mature - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Victor Mature 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Victor Mature - herec, režisér

se narodil 29.1.1913 ve městě Louisville, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Victor Mature

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Victor Mature
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°28’
6
 
LunaLuna:
Štír
17°19’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°48’
6
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°40’
8
 
MarsMars:
Kozoroh
14°30’
6
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
5°57’
5
 
SaturnSaturn:
Býk
27°09’
10
 
UranUran:
Vodnář
3°50’
6
 
NeptunNeptun:
Rak
24°13’
12
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°19’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°11’
9
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°40’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°48’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
2°08’
4
Domy:
Lev
9°59’
Vodnář
9°59’
2:
Panna
1°37’
8:
Ryby
1°37’
3:
Panna
27°51’
9:
Ryby
27°51’
Váhy
29°54’
Beran
29°54’
5:
Střelec
5°40’
Blíženci
5°40’
6:
Kozoroh
10°00’
Rak
10°00’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
19°56’
11
Slun./Luna:
Střelec
28°23’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »