Viktor Blaho wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viktor Blaho

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Viktor Blaho - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.7.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viktor Blaho 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Viktor Blaho
datum narození 27.7.1920
(herec, instagram)

Viktor Blaho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Všechno co mám rád
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Barón
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Miliónový chlap
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Skon Paľa Ročku
(1985) - Kazko Vlasko a kráľ Času
(1984) - Vymodelujem more
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Majka
(1984) - Drevená krava
(1983) - Sólo pre Cantus firmus
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Medik
(1982) - Živý sen
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Žena úspešného muža
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Nie
(1978) - Kamenný chlapec
(1978) - Farebné rozprávky (TV seriál)
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Červené víno
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Predajňa 044
(1975) - Pomsta
(1975) - Karol Ketzer
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Bunda
(1974) - Tajný agent
(1974) - Prípad z Amagerskej lúky
(1974) - Ohnivé križovatky
(1974) - Kronika
(1973) - Statky - zmätky
(1972) - Červené víno
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Dvaja
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Noc s mačkou
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - 322
(1969) - Molièr
(1969) - Generácia
(1968) - Tři dcery
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Sladký čas Kalimagdory
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Kristove roky
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Siedmy kontinent
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1958) - V hodine dvanástej
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Čisté ruky

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.7.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viktor Blaho 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viktor Blaho - herec

se narodil 27.7.1920
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viktor Blaho

Dnes se narodili
Spojené státy Sigourney Weaver
(*1949) herečka

Spojené státy Matt Damon
(*1970) herec, scénárista

Spojené státy Chevy Chase
(*1943) herec

Austrálie Paul Hogan
(*1939) herec

Spojené státy Michael Dudikoff
(*1954) herec


Viktor Blaho
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°06’
 
LunaLuna:
Střelec
25°52’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°47’
R
VenušeVenuše:
Lev
10°39’
 
MarsMars:
Štír
7°28’
 
JupiterJupiter:
Lev
23°21’
 
SaturnSaturn:
Panna
9°53’
 
UranUran:
Ryby
4°50’
R
NeptunNeptun:
Lev
10°59’
 
PlutoPluto:
Rak
7°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
11°20’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°23’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eugen Jegorov
(*1937) herec, jazzový hudebník, saxofonista

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Mexiko Guillermo del Toro
(*1964) režisér, scénárista, herec

Velká Británie John Lennon
(*1940) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Franklin Pierce
(*1804 - 1869) 14. prezident usa

Německo Willy Brandt
(*1913 - 1992) politik

Spojené státy John Hancock
(*1737 - 1793) kupec, státník a politik

Itálie Riccardo Bacchelli
(*1891 - 1985) scénárista, spisovatel

Velká Británie Clement Attlee
(*1883 - 1967) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »