Vilém Besser wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vilém Besser

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kladno
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Vilém Besser - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.12.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vilém Besser 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Vilém Besser
datum narození 2.12.1930
(herec, instagram)

Vilém Besser - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pozor, je ozbrojen
(1985) - Mít někoho do deště
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - Kukačka v temném lese
(1984) - Dotek ruky
(1984) - Adam a Eva (TV seriál)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Psí kůže
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Na semaforu zelená
(1983) - Levé křídlo
(1982) - Zahrada dětí
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1980) - Romaneto
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Lovec
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Koně
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Začátkem září se dalo do deště
(1978) - Trasa
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Pracka v láhvi
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Na veliké řece
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Případ Adler
(1973) - Případ
(1973) - Kukačky
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Moc bez slávy
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Madame Sans-Géne
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Návštěvy
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - O hradu Zásadce
(1969) - Honza a zázračná fazole
(1968) - Pasťák
(1968) - Maratón
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Kůzlátka otevřete...
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1965) - Horký vzduch
(1964) - Bubny
(1963) - Závory
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1962) - Šestý do party
(1962) - Poslední etapa
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Konec cesty
(1958) - Občan Brych
(1958) - Cesta zpátky
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1954) - Botostroj
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Olověný chléb
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Nástup
(1951) - Milujeme
(1950) - Posel úsvitu

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vilém Besser 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vilém Besser - herec

se narodil 2.12.1930 ve městě Kladno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vilém Besser

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Vilém Besser
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
9°35’
 
LunaLuna:
Beran
26°33’
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°27’
 
VenušeVenuše:
Štír
24°24’
R
MarsMars:
Lev
15°13’
 
JupiterJupiter:
Rak
19°32’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°20’
 
UranUran:
Beran
11°35’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°46’
 
PlutoPluto:
Rak
20°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
21°10’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°31’
 
CheirónCheirón:
Býk
15°18’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »