Vilém Čok wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vilém Čok

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
zpěvák, baskytarista

Vilém Čok - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1961 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vilém Čok 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Vilém Čok
datum narození v roce *1961
(zpěvák, baskytarista, instagram)

Vilém Čok - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Překvápko!
(2014) - Ceny paměti národa
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Krampoloviny
(2013) - ČT Live - Pražský výběr (koncert)
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Limuzína
(2010) - Taneční skupina roku 2009
(2010) - Prostři pro tři
(2010) - Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
(2010) - Elixír života (divadelní záznam)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2009) - Láska je láska (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2006) - Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (koncert)
(2006) - ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2003) - Střelnice
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Báječná show
(2001) - Vabank
(2001) - Hvězda k hvězdě sedá
(2001) - Bárymetr
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Rande
(1997) - Ztráty a nálezy
(1994) - Český bodyguard
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1992) - Bonrock (koncert)
(1991) - Pražský výběr (koncert)
(1990) - Šaráda
(1990) - V žáru královské lásky
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1985) - Krysař
(1984) - Nesmírná únava materiálu
(1983) - Straka v hrsti

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vilém Čok 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vilém Čok - zpěvák, baskytarista

se narodil v roce *1961 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vilém Čok

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Vilém Čok
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
14°36’
 
LunaLuna:
Lev
16°12’
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°58’
 
VenušeVenuše:
Lev
10°33’
 
MarsMars:
Váhy
13°49’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°44’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°34’
R
UranUran:
Lev
27°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°09’
 
PlutoPluto:
Panna
8°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°07’
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°15’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°44’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »