Vincent Perez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vincent Perez
(Vicente Perez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
10.6. 1964 - 21:58h
Místo:
Lausanne
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Vincent Perez - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
10.6.1964 - 21:58  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.6.1964 - 20:58  
CH, Lausanne:
46°31' s.š., 6°38' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vincent Perez 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Vincent Perez
datum narození 10.6.1964
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Vincent Perez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Price of Desire
(2014) - Kuchňa v Pariže
(2013) - Un prince (presque) charmant
(2013) - Dětská láska
(2013) - Alone
(2012) - Ma première fois
(2012) - Co den dluží noci
(2012) - Cesare Mori - Il prefetto di ferro
(2011) - Un baiser papillon
(2011) - Monsieur Papa
(2010) - Ce soir avec Arthur
(2010) - Tempus Fugit
(2010) - Scandalo della Banca Romana, Lo
(2010) - Nádech
(2010) - Dávný zločin
(2010) - Bruc. La llegenda
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Somebody Told Me About Carla Bruni
(2009) - Demain dès l'aube
(2008) - Smrtící lavina
(2007) - Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
(2007) - Kod apokalipsisa
(2007) - Arn
(2006) - Jeanne Poisson, markýza de Pompadour
(2005) - Classe de comédie
(2005) - Soudce
(2004) - Vítejte ve Švýcarsku
(2004) - Nová Francie
(2004) - Frankenstein
(2003) - Le Pharmacien de garde
(2003) - Lásko moje, kde jsi?
(2003) - La Felicità non costa niente
(2003) - Fanfán Tulipán
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2002) - En aparté (TV seriál)
(2002) - Královna prokletých
(2001) - Nevěsta větru
(2001) - Les Morsures de l'aube
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Vem si mě
(2000) - Snila jsem o Africe
(2000) - Libertin
(1999) - Čas znovu nalezený
(1998) - Zásah do srdce
(1998) - Všichni, kdo mě mají rádi, pojedou vlakem
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - The Treat
(1998) - Krev andělů
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Hrbáč
(1996) - Thé ou café
(1996) - Vrána: Město andělů
(1996) - Čára života
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1994) - Královna Margot
(1993) - Fanfan
(1992) - Gomorron
(1992) - Indočína
(1991) - La Neige et le feu
(1990) - Il Viaggio di Capitan Fracassa
(1990) - Hamlet
(1990) - Cyrano z Bergeracu
(1988) - La Maison de jade
(1987) - Il Était une fois dix neuf acteurs
(1987) - Hôtel de France
(1986) - Gardien de la nuit
(1985) - Piege a flics
(1976) - La nuit des Césars

Vincent Perez - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vincent Perez - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vincent Perez - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Karine Silla - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1967) Carla Bruni
(*1944) Jacqueline Bisset

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.6.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vincent Perez 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vincent Perez - herec, scénárista, režisér

se narodil 10.6.1964 ve městě Lausanne
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vincent Perez

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Vincent Perez
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
19°58’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
29°48’
6
 
MerkurMerkur:
Blíženci
2°06’
4
 
VenušeVenuše:
Rak
3°50’
6
R
MarsMars:
Býk
25°15’
4
 
JupiterJupiter:
Býk
13°52’
4
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°01’
2
 
UranUran:
Panna
6°16’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
15°35’
10
R
PlutoPluto:
Panna
11°40’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°47’
6
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°32’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°44’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
3°05’
12
Domy:
Kozoroh
12°55’
Rak
12°55’
2:
Ryby
0°03’
8:
Panna
0°03’
3:
Beran
13°17’
9:
Váhy
13°17’
Býk
12°49’
Štír
12°49’
5:
Blíženci
4°22’
Střelec
4°22’
6:
Blíženci
23°01’
Střelec
23°01’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
12°52’
11
Slun./Luna:
Blíženci
24°53’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »