Virginia Mayo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Virginia Mayo
(Virginia Clara Jones)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Virginia Mayo - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.11.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Virginia Mayo 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Virginia Mayo
datum narození 30.11.1920
(herečka, instagram)

Virginia Mayo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - The Bible According to Hollywood
(2003) - Norwegian Actresses in Hollywood
(1998) - The Best of Hollywood
(1997) - The Man Next Door
(1995) - Inside the Dream Factory
(1993) - Půlnoční svědek
(1990) - Evil Spirits
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1983) - Do It Debbie's Way
(1977) - Haunted
(1977) - French Quarter
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1975) - Fugitive Lovers
(1967) - Fort Utah
(1966) - Castle of Evil
(1965) - Young Fury
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1960) - La Rivolta dei mercenari
(1960) - Jet Over the Atlantic
(1959) - Westbound
(1958) - Screen Snapshots: Salute to Hollywood
(1958) - Fort Dobbs
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - The Story of Mankind
(1957) - The Big Land
(1956) - The Proud Ones
(1956) - Great Day in the Morning
(1956) - Congo Crossing
(1955) - Pearl of the South Pacific
(1954) - Stříbrný kalich
(1954) - Král Richard a křižáci
(1953) - South Sea Woman
(1953) - She's Back on Broadway
(1953) - Devil's Canyon
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood Night Life
(1952) - She's Working Her Way Through College
(1952) - The Iron Mistress
(1951) - Starlift
(1951) - Painting the Clouds with Sunshine
(1951) - Captain Horatio Hornblower R.N.
(1951) - Along the Great Divide
(1950) - The West Point Story
(1950) - The Flame and the Arrow
(1950) - Backfire
(1949) - The Girl from Jones Beach
(1949) - Red Light
(1949) - Flaxy Martin
(1949) - Colorado Territory
(1949) - Bílý žár
(1949) - Always Leave Them Laughing
(1948) - Zrodila se píseň
(1948) - Smart Girls Don't Talk
(1947) - Tajný život Waltera Mittyho
(1947) - Out of the Blue
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1945) - Zázračný muž
(1944) - Up in Arms
(1944) - Seven Days Ashore
(1944) - Princezna a pirát
(1943) - Jack London
(1943) - Follies Girl
(1939) - Gals and Gallons
Virginia Mayo - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.11.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Virginia Mayo 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Virginia Mayo - herečka

se narodila 30.11.1920 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Virginia Mayo

Dnes se narodili
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Virginia Mayo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°00’
 
LunaLuna:
Lev
9°23’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°02’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
15°31’
 
MarsMars:
Vodnář
2°15’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°05’
 
SaturnSaturn:
Panna
23°42’
 
UranUran:
Ryby
1°54’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°42’
R
PlutoPluto:
Rak
8°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°40’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°06’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Gabriel Dupont
(*1878 - 1914) hudební skladatel

Rusko Lýdie Vladimirovna Litvjaková
(*1921 - 1943) stíhací pilotka ve vlastenecké válce, ženské letecké eso

Spojené státy Frances Farmer
(*1913 - 1970) herečka

Česká republika Milada Šubrtová
(*1924 - 2011) herečka

Velká Británie Cilla Black
(*1943 - 2015) herečka, zpěvačka, moderátorka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »