Vito Scotti wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vito Scotti
(Vito Giusto Scozzari)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
5.6.1996 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Vito Scotti - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.1.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vito Scotti 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vito Scotti
datum narození 26.1.1918
(herec, instagram)

Vito Scotti - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Chyťte ho!
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - The Fanelli Boys (TV seriál)
(1989) - Beverly Hills Brats
(1988) - Side Roads
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1986) - Škola letušek
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1983) - Small & Frye (TV seriál)
(1983) - Blood Feud
(1982) - Madame's Place (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1980) - Strašidla z Buxley Hall
(1980) - Nahá bomba
(1980) - Herbie a poklad Inků
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Dear Detective (TV seriál)
(1978) - Zero to Sixty
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The One Man Jury
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Lindsay Wagner: Another Side of Me
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Halloween with the New Addams Family
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Velký autobus
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Monster Squad (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - C.P.O. Sharkey (TV seriál)
(1976) - Ark II (TV seriál)
(1975) - The Wild McCullochs
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - The Big Rip-Off
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1975) - A kdo ji zabije teď?
(1975) - Adventures of the Queen
(1974) - Twice in a Lifetime
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - How to Seduce a Woman
(1974) - Herbie a stará dáma
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1973) - The Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1973) - Nejlepší atlet světa
(1972) - Napoleon a Samantha
(1972) - Kmotr
(1972) - Když legendy umírají
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1971) - The Bull of the West
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Přesnídávka s diamanty
(1970) - Make Room for Granddaddy (TV seriál)
(1970) - Barefoot in the Park (TV seriál)
(1970) - Aristokočky
(1969) - To Rome with Love (TV seriál)
(1969) - The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Kaktusový květ
(1968) - Tajná válka Harryho Frigga
(1968) - How Sweet It Is!
(1968) - Hlava
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - Rango (TV seriál)
(1967) - The Perils of Pauline
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - The Caper of the Golden Bulls
(1967) - A Bell for Adano
(1966) - The Monkees (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - Co jsi dělal za války, taťko?
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - Von Ryanův Expres
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - The John Forsythe Show (TV seriál)
(1965) - Naslepo
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Wild and Wonderful
(1964) - The Pleasure Seekers
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Rio Conchos
(1964) - Karen (TV seriál)
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1964) - The Baileys of Balboa (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - The Farmer's Daughter (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Dime with a Halo
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1963) - Breaking Point (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Two Weeks in Another Town
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1962) - G.E. True (TV seriál)
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1961) - Saint of Devil's Island
(1961) - Pán světa
(1961) - The Investigators (TV seriál)
(1961) - Gold of the Seven Saints
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - The Explosive Generation
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Where the Boys Are
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Pay or Die
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - O'Conner's Ocean
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Fakta života
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Coronado 9 (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - The Black Orchid
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Party Girl
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Zorro (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - How to Marry a Millionaire (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Boj o čas
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Conquest of Space
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1955) - Andy's Gang (TV seriál)
(1954) - Shield for Murder
(1954) - Sabaka
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - Private Secretary (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Fabulous Senorita
(1952) - The Light Touch
(1952) - Life with Luigi (TV seriál)
(1952) - Assignment: Paris
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Up Front
(1951) - Stop That Cab
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The Capture
(1950) - Mama Rosa (TV seriál)
(1950) - Deported

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.1.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vito Scotti 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vito Scotti - herec

se narodil 26.1.1918 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vito Scotti

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Vito Scotti
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
5°44’
 
LunaLuna:
Rak
28°35’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°04’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°42’
R
MarsMars:
Váhy
2°38’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
1°28’
 
SaturnSaturn:
Lev
11°31’
R
UranUran:
Vodnář
22°41’
 
NeptunNeptun:
Lev
5°43’
R
PlutoPluto:
Rak
3°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°41’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°31’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »