Vivian Blaine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vivian Blaine
(Vivian Stapleton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Vivian Blaine - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.11.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vivian Blaine 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vivian Blaine
datum narození 21.11.1921
(herečka, instagram)

Vivian Blaine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Broadway: The American Musical (TV seriál)
(1988) - Going Hollywood: The War Years
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - I'm Going to Be Famous
(1983) - Amanda's (TV seriál)
(1982) - Showbiz Goes to War
(1982) - Parazit
(1979) - Sooner or Later
(1979) - Fast Friends
(1979) - The Dark
(1979) - The Cracker Factory
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Katie: Portrait of a Centerfold
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1972) - Richard
(1971) - Great Performances
(1969) - The David Frost Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1958) - The Patti Page Oldsmobile Show
(1958) - The Garry Moore Show
(1957) - Public Pigeon No. One
(1957) - Club Oasis (TV seriál)
(1956) - Washington Square
(1956) - The NBC Comedy Hour (TV seriál)
(1956) - General Electric Summer Originals (TV seriál)
(1955) - Frajeři a saze
(1955) - Dream Girl
(1955) - Damon Runyon Theater (TV seriál)
(1954) - The Jimmy Durante Show
(1954) - Center Stage (TV seriál)
(1953) - Main Street to Broadway
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - I've Got a Secret
(1952) - Skirts Ahoy!
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - Your Hit Parade
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Saturday Night Revue with Jack Carter
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - This Is Show Business
(1949) - The Paul Whiteman's Goodyear Revue
(1949) - Cavalcade of Stars
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Texaco Star Theater
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1946) - Three Little Girls in Blue
(1946) - If I'm Lucky
(1945) - The All-Star Bond Rally
(1945) - State Fair
(1945) - Nob Hill
(1945) - Doll Face
(1944) - Something for the Boys
(1944) - Greenwich Village
(1943) - Zmatkáři
(1943) - He Hired the Boss
(1942) - Thru Different Eyes
(1942) - It Happened in Flatbush
(1942) - Girl Trouble

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.11.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vivian Blaine 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vivian Blaine - herečka

se narodila 21.11.1921 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vivian Blaine

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Vivian Blaine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
28°38’
 
LunaLuna:
Lev
15°39’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°10’
 
VenušeVenuše:
Štír
9°31’
 
MarsMars:
Váhy
9°03’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°29’
 
SaturnSaturn:
Váhy
4°52’
 
UranUran:
Ryby
5°43’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°58’
R
PlutoPluto:
Rak
9°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°49’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°52’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »