Vlasta Burian wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vlasta Burian
(Josef Vlastimil Burian)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liberec
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
31.1.1962 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
herec, divadelní ředitel, sportovec

Vlasta Burian - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.4.1891 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vlasta Burian 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Vlasta Burian
datum narození 9.4.1891
(herec, divadelní ředitel, sportovec, instagram)

Vlasta Burian - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(2010) - Vlasta Burian, jak ho neznáte
(2007) - Sesazený král
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1987) - Portrét krále komiků
(1978) - Magistři smíchu
(1963) - Král komiků
(1958) - Vlasta Burian
(1958) - Čertův mlýn
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Herecké anekdoty
(1955) - Muž v povětří
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Dva mrazíci
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Kolotoč humoru
(1950) - Slepice a kostelník
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Ryba na suchu
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Provdám svou ženu
(1940) - Katakomby
(1940) - Baron Prášil
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Ulice zpívá
(1938) - Ducháček to zařídí
(1937) - Tři vejce do skla
(1935) - Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)
(1935) - Nová píseň
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Revizor
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti (německá verze)
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Dvanáct křesel
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Funebrák
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - To neznáte Hadimršku (německá verze)
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - On a jeho sestra (německá verze)
(1931) - On a jeho sestra
(1930) - C. a k. polní maršálek (německá verze)
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1927) - Milenky starého kriminálníka
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1923) - Tu ten kámen
(1914) - Fotbalový turnaj o Stříbrný pohár

Vlasta Burian - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.4.1891 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vlasta Burian 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vlasta Burian - herec, divadelní ředitel, sportovec

se narodil 9.4.1891 ve městě Liberec
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vlasta Burian

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Vlasta Burian
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°20’
 
LunaLuna:
Beran
28°00’
 
MerkurMerkur:
Býk
5°35’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°52’
 
MarsMars:
Býk
22°37’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°15’
 
SaturnSaturn:
Panna
11°15’
R
UranUran:
Váhy
29°49’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
4°49’
 
PlutoPluto:
Blíženci
6°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°59’
R
Černá LunaLilith:
Panna
9°10’
 
CheirónCheirón:
Rak
28°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »