Vojtěch Jasný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vojtěch Jasný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1925 (?)
Země:
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Vojtěch Jasný - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1925 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vojtěch Jasný 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Vojtěch Jasný
datum narození v roce *1925
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Vojtěch Jasný - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Hlasy umlčených (TV seriál)
(2001) - Peklo na zemi
(1999) - Gladys
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1991) - Proč Havel?
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1987) - Velká země malých
(1984) - Eläköön, itsemurhaaja
(1984) - Blinde Richter, Der (TV seriál)
(1983) - Es gibt noch Haselnuß-Sträucher
(1981) - Wir
(1980) - Nápady svaté Kláry
(1980) - Gospodjica
(1978) - Imprese o Herbertu von Karajanovi
(1978) - Než kohout zakokrhá
(1978) - Die Freiheiten der Langeweile
(1977) - Návrat starého pána
(1977) - Můj strýček nebožtík
(1977) - Fairy
(1976) - Stromy, ptáci a lidé
(1976) - Ernst Fuchs
(1976) - Život schizofrenního básníka Alexandra Märze
(1976) - Pokus o útěk
(1976) - Klaunovy názory
(1975) - Pudels Kern, Des
(1974) - Kulturník
(1974) - Frühlingsfluten
(1972) - Snílek
(1972) - Nasrin oder Die Kunst zu träumen
(1972) - Maják
(1970) - Nicht nur zur Weihnachtszeit
(1969) - Česká rapsodie
(1969) - Warum ich Dich liebe
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1966) - Dýmky
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1963) - Až přijde kocour
(1961) - Procesí k panence
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1958) - Touha
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Anděla
(1956) - Příležitost
(1955) - Bez obav
(1954) - Z čínského zápisníku
(1954) - Dnes večer všechno skončí
(1953) - Stará čínská opera
(1953) - Na stráži
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1952) - Neobyčejná léta
(1950) - Za život radostný
(1950) - Vědeli si rady
(1949) - Není stále zamračeno

Vojtěch Jasný - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vojtěch Jasný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vojtěch Jasný 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vojtěch Jasný - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil v roce *1925 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vojtěch Jasný

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Vojtěch Jasný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°46’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°37’
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°02’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°59’
 
MarsMars:
Štír
11°18’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°00’
 
SaturnSaturn:
Štír
19°26’
 
UranUran:
Ryby
21°33’
R
NeptunNeptun:
Lev
24°47’
R
PlutoPluto:
Rak
14°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°58’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°19’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »