Wallace Shawn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wallace Shawn
(Wallace Michael Shawn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Wallace Shawn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.11.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wallace Shawn 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Wallace Shawn
datum narození 12.11.1943
(herec, instagram)

Wallace Shawn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Toy Story 4
(2015) - Maggie má plán
(2015) - Drawing Home
(2014) - 7T (TV seriál)
(2014) - Toy Story That Time Forgot
(2014) - Santovo tajemství
(2014) - Don Peyote
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2013) - Andre Gregory: Before and After Dinner
(2013) - Toy Story of Terror
(2013) - Dvojník
(2013) - A Master Builder
(2013) - Admission
(2012) - Upírky
(2012) - Poslední kvartet
(2012) - Partysaurus Rex
(2011) - Síla myšlenky
(2011) - Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Havajské prázdniny
(2010) - MindFlux
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2010) - Jack and the Beanstalk
(2010) - Chlupatá odplata
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - The Windmill Movie
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - Kit Kittredge: Odvážná novinářka
(2007) - Strange Culture
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - New York City Serenade
(2006) - Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty
(2006) - (Ne)šťastně až na věky
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Apokalypsa
(2006) - Air Buddies - Štěnata
(2005) - Made in Hollywood
(2004) - Vánoční koleda pana Karrolla
(2004) - Úžasňákovi
(2004) - Miláček třídy
(2004) - Melinda a Melinda
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2003) - Baba na zabití
(2002) - Životní rychlost
(2002) - Sun Gods
(2002) - Nesvatý Mikuláš
(2002) - Miluj souseda svého
(2001) - Clueless: The E! True Hollywood Story
(2001) - As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Prokletí žlutozeleného škorpióna
(2001) - Blondýnka
(2000) - Teacher's Pet (TV seriál)
(2000) - Super kšeft
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1999) - A Tekerőlantos naplója
(1999) - Můj nejoblíbenější marťan
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Noah
(1998) - The Lionhearts (TV seriál)
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1998) - Blind Men
(1997) - Prostě piš
(1997) - Kritická péče
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Domácí vězení
(1995) - The Wife
(1995) - Vypůjčený táta
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Kanadská slanina
(1995) - Goofy na výletě
(1995) - Bezmocná
(1994) - Vanya on 42nd Street
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Mrs. Parker a začarovaný kruh
(1994) - Kalamazoo
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Muž meteor
(1993) - Když mi odejdeš
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Na mizině
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1992) - Kouzelná bublina
(1992) - The Double 0 Kid
(1991) - Stíny a mlha
(1989) - She's Out of Control
(1989) - Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
(1989) - Nejsme žádní andělé
(1988) - Modernisté
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - Princezna Nevěsta
(1987) - Okno z ložnice
(1987) - Nice Girls Don't Explode
(1987) - Nastražte uši
(1985) - Vedoucí místo
(1985) - Heaven Help Us
(1984) - Micki + Maude
(1984) - Koumáci
(1984) - Hotel New Hampshire
(1984) - Bostoňanky
(1983) - UFO - tajemní návštěvníci
(1983) - Transakce století
(1983) - Saigon v roce Kočky
(1983) - Nemocný láskou
(1983) - How to Be a Perfect Person In Just Three Days
(1983) - The First Time
(1981) - Strong Medicine
(1981) - My Dinner with Andre
(1981) - Cheaper to Keep Her
(1980) - Simon
(1980) - Atlantic City
(1979) - Začít znovu
(1979) - Manhattan
(1979) - All That Jazz

Wallace Shawn - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wallace Shawn 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wallace Shawn - herec

se narodil 12.11.1943 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wallace Shawn

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Wallace Shawn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
19°13’
 
LunaLuna:
Býk
24°42’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°25’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°38’
 
MarsMars:
Blíženci
20°31’
R
JupiterJupiter:
Lev
25°30’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°37’
R
UranUran:
Blíženci
7°32’
R
NeptunNeptun:
Váhy
3°25’
 
PlutoPluto:
Lev
8°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°48’
R
Černá LunaLilith:
Lev
19°05’
 
CheirónCheirón:
Panna
13°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »