Warner Baxter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Warner Baxter
(Warner Leroy Baxter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.3. 1889 - 19:20h
Místo:
Columbus, Ohio
Země:
Věk:
† 62 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
7.5.1951 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Warner Baxter - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
29.3.1889 - 19:20  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.3.1889 - 00:20  
US, Columbus:
39°57' s.š., 82°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Warner Baxter 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Warner Baxter
datum narození 29.3.1889
(herec, instagram)

Warner Baxter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1950) - The Soundman
(1950) - State Penitentiary
(1949) - The Devil's Henchman
(1949) - The Crime Doctor's Diary
(1949) - Prison Warden
(1949) - The Devil's Henchmen
(1948) - The Gentleman from Nowhere
(1947) - The Crime Doctor's Gamble
(1947) - The Millerson Case
(1946) - Just Before Dawn
(1946) - Crime Doctor's Man Hunt
(1945) - The Crime Doctor's Warning
(1945) - The Crime Doctor's Courage
(1944) - Shadows in the Night
(1944) - Lady in the Dark
(1943) - Crime Doctor's Strangest Case
(1943) - Crime Doctor
(1941) - Adam Had Four Sons
(1940) - Earthbound
(1939) - Return of the Cisco Kid
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Hlavou do zdi
(1939) - Barricade
(1938) - Kidnapped
(1938) - I'll Give a Million
(1938) - Hollywood Handicap
(1937) - Vogues of 1938
(1937) - Poslední otrokář
(1937) - Jeho pravá ruka
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Žena v rozvodu
(1936) - Zajatec ostrova žraloků
(1936) - White Hunter
(1936) - Robin Hood z Eldorada
(1936) - King of Burlesque
(1936) - Cesta ke slávě
(1935) - Under the Pampas Moon
(1935) - One More Spring
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1934) - Such Women Are Dangerous
(1934) - Stand Up and Cheer!
(1934) - Hell in the Heavens
(1934) - Grand Canary
(1934) - Dostihy smrti
(1934) - As Husbands Go
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1933) - 42. ulice
(1933) - Penthouse
(1933) - Paddy the Next Best Thing
(1933) - I Loved You Wednesday
(1933) - Dangerously Yours
(1932) - Six Hours to Live
(1932) - Man About Town
(1932) - Amateur Daddy
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - The Squaw Man
(1931) - Their Mad Moment
(1931) - The Cisco Kid
(1931) - Táta Dlouhán
(1931) - Surrender
(1931) - Doctors' Wives
(1930) - Moc a marnost milionů
(1930) - Kavalíři smrti
(1930) - Karneval umělců
(1930) - Hrdina Arizony
(1929) - Thru Different Eyes
(1929) - The Far Call
(1929) - Romance of the Rio Grande
(1929) - Linda
(1929) - Happy Days
(1929) - Behind That Curtain
(1928) - The Tragedy of Youth
(1928) - Ramona
(1928) - Kwango
(1928) - In Old Arizona
(1928) - Druhý život
(1928) - Danger Street
(1928) - Craig's Wife
(1928) - A Woman's Way
(1927) - The Telephone Girl
(1927) - Singed
(1927) - Drums of the Desert
(1927) - The Coward
(1926) - The Runaway
(1926) - Miss Brewster's Millions
(1926) - Mismates
(1926) - Mannequin
(1926) - The Great Gatsby
(1926) - Aloma, dcera džunglí
(1925) - Zlaté lože
(1925) - Welcome Home
(1925) - The Best People
(1925) - Rugged Water
(1925) - My Favorite Wife
(1925) - The Awful Truth
(1925) - A Son of His Father
(1925) - The Air Mail
(1924) - Those Who Dance
(1924) - The Garden of Weeds
(1924) - The Female
(1924) - Christine of the Hungry Heart
(1924) - His Forgotten Wife
(1924) - Alimony
(1923) - St. Elmo
(1923) - In Search of a Thrill
(1923) - Blow Your Own Horn
(1922) - The Ninety and Nine
(1922) - If I Were Queen
(1922) - Her Own Money
(1922) - A Girl's Desire
(1922) - The Girl in His Room
(1921) - The Love Charm
(1921) - Sheltered Daughters
(1921) - Cheated Hearts
(1921) - First Love
(1919) - Lombardi, Ltd.
(1918) - All Woman

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1889 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Warner Baxter 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Warner Baxter - herec

se narodil 29.3.1889 ve městě Columbus, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Warner Baxter

Dnes se narodili
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) herečka, modelka

Spojené státy Helen Hunt
(*1963) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Ice Cube
(*1969) herec, scénárista, rapper

Francie Johnny Hallyday
(*1943) herec, zpěvák, kytarista

Čína Si Ťin-pching
(*1953) politik, generální tajemník, prezident


Warner Baxter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
9°30’
6
 
LunaLuna:
Ryby
21°51’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°46’
5
 
VenušeVenuše:
Býk
16°58’
8
 
MarsMars:
Býk
0°34’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°14’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
13°38’
10
R
UranUran:
Váhy
20°24’
1
R
NeptunNeptun:
Blíženci
0°11’
8
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°18’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°12’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°46’
9
 
CheirónCheirón:
Rak
5°51’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
3°18’
1
Domy:
Váhy
15°39’
Beran
15°39’
2:
Štír
12°57’
8:
Býk
12°57’
3:
Střelec
14°10’
9:
Blíženci
14°10’
Kozoroh
18°05’
Rak
18°05’
5:
Vodnář
21°21’
Lev
21°21’
6:
Ryby
20°53’
Panna
20°53’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
1°52’
11
Slun./Luna:
Beran
0°40’
6


Zítra slaví narozeniny
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917 - 1996) zpěvačka

Velká Británie James Hunt
(*1947 - 1993) závodník F1

Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880 - 1959) hudební skladatel židovského původu

Česká republika Olbram Zoubek
(*1926 - 2017) sochař

Česká republika Josef Topol
(*1935 - 2015) dramatik, překladatel, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »