Wendy Crewson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wendy Crewson
(Wendy Jane Crewson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hamilton, Ontario
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka

Wendy Crewson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.5.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wendy Crewson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Wendy Crewson
datum narození 9.5.1956
(herečka, instagram)

Wendy Crewson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Into the Forest
(2014) - Canadian Star
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2014) - My Eleventh
(2014) - Fall
(2013) - Jack
(2013) - Forgive Me (TV seriál)
(2012) - Saving Hope (TV seriál)
(2012) - Beauty and the Beast
(2011) - Winnie Mandela
(2011) - Pomsta (TV seriál)
(2010) - A Beginner's Guide to Endings
(2009) - Formosa Betrayed
(2008) - Obchod se smrtí
(2007) - Probuzení tmy
(2007) - Loupení jehňátek
(2006) - Vlci
(2006) - Síly temna
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2006) - Po stopách 11. září
(2006) - Osm statečných
(2006) - Motel Niagara
(2006) - Dny plné Slunce
(2006) - Daleko od ní
(2005) - Nebezpečné probuzení
(2005) - Hunt for Justice
(2004) - Únos
(2004) - Tři do páru
(2004) - Pigeon
(2004) - Jack
(2003) - Pianistova dcera
(2003) - Nečekaná láska
(2003) - Dvanáctimílová cesta
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Perfect Pie
(2002) - Pátá oběť
(2002) - Mezi cizinci
(2002) - The Matthew Shepard Story
(2002) - Krvavý rozsudek
(2002) - Krutý vedikt
(2001) - Režiséři: Wolfgang Petersen
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zločinný instinkt: Zbytečná smrt
(2001) - Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší
(2001) - Poslední šance
(2001) - Náhle obnažená
(2001) - The Beast (TV seriál)
(2000) - 6. den
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Pod povrchem
(2000) - Love and Murder
(2000) - Deadly Appearances
(1999) - Konec léta
(1999) - Důkaz neviny
(1999) - Better Than Chocolate
(1999) - Andrew - člen naší rodiny
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Sleeping Dogs Lie
(1998) - Osmnáctý anděl
(1998) - Na konci cesty
(1998) - "Defektiv" BOONE
(1998) - Čest gladiátora
(1997) - Gang policajtů
(1997) - Air Force One
(1996) - Nezvaný host
(1995) - Vánoční koleda
(1995) - Spenser: A Savage Place
(1994) - To Save the Children
(1994) - Spenser: The Judas Goat
(1994) - Santa Claus
(1994) - Lives of Girls & Women
(1994) - Frostfire
(1994) - Corrina, Corrina
(1993) - Dobrý synek
(1992) - Já nepřijdu do nebe
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Cena úspěchu dojde
(1991) - Doktor
(1990) - Getting Married in Buffalo Jump
(1989) - Studio 5-B (TV seriál)
(1988) - Tanner '88 (TV seriál)
(1988) - Špioni, hlavouni a drzouni
(1987) - A Hobo's Christmas
(1987) - Hard Copy (TV seriál)
(1987) - Covert Action
(1986) - Whodunit
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1985) - The Sight
(1985) - Prokletá noc (TV seriál)
(1985) - My Father, My Rival
(1985) - Murder in Space
(1985) - Murder: By Reason of Insanity
(1985) - Mark of Cain
(1984) - Heartsounds
(1984) - The Guardian
(1983) - Skullduggery
(1982) - Příšery
(1982) - Island of Blood
(1980) - Válečné nevěsty
(1980) - Home Fires (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.5.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wendy Crewson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wendy Crewson - herečka

se narodila 9.5.1956 ve městě Hamilton, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wendy Crewson

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Wendy Crewson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
18°49’
 
LunaLuna:
Býk
5°00’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°49’
 
VenušeVenuše:
Rak
0°55’
 
MarsMars:
Vodnář
15°23’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°12’
 
SaturnSaturn:
Střelec
0°20’
R
UranUran:
Rak
28°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°30’
R
PlutoPluto:
Lev
26°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°14’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°14’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°42’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »