Wes Craven wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wes Craven
(Wesley Earl Craven)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.8. 1939 - 16:54h
Místo:
Cleveland, Ohio
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
30.8.2015 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Wes Craven - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.8.1939 - 16:54  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.8.1939 - 21:54  
US, Cleveland:
41°30' s.š., 81°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wes Craven 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Wes Craven
datum narození 2.8.1939
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Wes Craven - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wes Craven - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2011) - Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
(2011) - Scream: The Inside Story
(2011) - I Am Nancy
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2009) - Inside the Cinema
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Lucas Booth: Journey to Unknown
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2007) - The Hills Have Eyes 2: Mutant Attacks
(2007) - Exploring the Hills: The Making of 'The Hills Have Eyes 2'
(2007) - Deník mrtvých
(2006) - Made in Hollywood: Teen Edition
(2006) - Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'
(2006) - Never Sleep Again: The Making of 'A Nightmare on Elm Street'
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2005) - V Hlubokém hrdle
(2005) - Ban the Sadist Videos!
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Super Secret Movie Rules: Slashers
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Looking Back at 'The Hills Have Eyes'
(2003) - Celluloid Crime of the Century
(2002) - Masters of Horror
(2002) - It's Only a Movie: The Making of 'Last House on the Left'
(2002) - Hollywood, Inc. (TV seriál)
(2001) - Scream: The E! True Hollywood Story
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2000) - Film o filmu: Tajemství Vřískotu
(2000) - The American Nightmare
(2000) - Vřískot 3
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Nightmare Series Encyclopedia
(1999) - Hitchcock: Shadow of a Genius
(1998) - Unmasking the Horror
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1997) - A-Z of Horror (TV seriál)
(1997) - Vřískot 2
(1996) - Vřískot
(1996) - Shadow Zone: The Undead Express
(1995) - The Anatomy of Horror
(1995) - The Fear
(1994) - Nová noční můra
(1993) - Night of the Living Dead: 25th Anniversary Documentary
(1993) - Great Books (TV seriál)
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1992) - Heartstoppers: Horror at the Movies
(1992) - Freddy Speaks
(1991) - Fear in the Dark
(1989) - Best of Stephen King's World of Horror 2
(1989) - Shocker
(1986) - Stephen King's World of Horror
(1986) - Fangoria's Weekend of Horrors
(1986) - Best of Stephen King's World of Horror
(1976) - Sweet Cakes
(1975) - The Fireworks Woman

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.8.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wes Craven 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wes Craven - režisér, scénárista, herec

se narodil 2.8.1939 ve městě Cleveland, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wes Craven

Dnes se narodili
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Wes Craven
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
9°41’
8
 
LunaLuna:
Ryby
8°29’
2
 
MerkurMerkur:
Lev
22°38’
8
R
VenušeVenuše:
Lev
0°23’
7
 
MarsMars:
Kozoroh
26°45’
1
R
JupiterJupiter:
Beran
8°45’
3
R
SaturnSaturn:
Býk
1°09’
4
 
UranUran:
Býk
21°41’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
21°31’
9
 
PlutoPluto:
Lev
1°19’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°33’
10
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°08’
2
 
CheirónCheirón:
Rak
14°51’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°08’
7
Domy:
Střelec
25°20’
Blíženci
25°20’
2:
Vodnář
2°54’
8:
Lev
2°54’
3:
Ryby
14°19’
9:
Panna
14°19’
Beran
18°50’
Váhy
18°50’
5:
Býk
14°51’
Štír
14°51’
6:
Blíženci
5°50’
Střelec
5°50’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
22°05’
11
Slun./Luna:
Býk
24°05’
5


Zítra slaví narozeniny
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Hesse
(*1877 - 1962) prozaik, esejista, lyrik

Německo Svatá Terezie Benedikta od Kříže
(*1891 - 1942) katolická filosofka, a řeholnice

Spojené státy Sharon Tate
(*1943 - 1969) herečka

Slovensko Marián Varga
(*1947 - 2017) herec, skladatel

Česká republika Zdenka Sulanová
(*1920 - 2004) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »