Whit Bissell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Whit Bissell
(Whitner Nutting Bissell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Whit Bissell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Whit Bissell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Whit Bissell
datum narození 25.10.1909
(herec, instagram)

Whit Bissell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Time Machine: The Journey Back
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1982) - Aliens From Another Planet
(1979) - The Night Rider
(1979) - Ike (TV seriál)
(1979) - Cizinky
(1978) - The Time Machine
(1978) - Šampión
(1978) - Donner Pass: The Road to Survival
(1977) - The Lincoln Conspiracy
(1977) - Last of the Mohicans
(1977) - Incredible Rocky Mountain Race
(1976) - Záplava
(1975) - Psychic Killer
(1974) - The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One
(1973) - Soylent Green
(1973) - Cry Rape
(1972) - The Salzburg Connection
(1972) - Pete a Tillie
(1972) - Kůň Justina Morgana
(1971) - A Tattered Web
(1971) - In Broad Daylight
(1970) - The Andersonville Trial
(1970) - Letiště
(1969) - Tisíc dnů s Annou
(1969) - Once You Kiss a Stranger...
(1969) - City Beneath the Sea
(1968) - 5 Card Stud
(1967) - A Covenant with Death
(1966) - The Time Tunnel (TV seriál)
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1965) - Fluffy
(1965) - Cesta spásy
(1964) - Where Love Has Gone
(1964) - Sedm květnových dní
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - Spencer's Mountain
(1963) - Hud
(1962) - Third of a Man
(1962) - Ptáčník z Alcatrazu
(1962) - Mandžuský kandidát
(1962) - Hemingway's Adventures of a Young Man
(1962) - The Final Hour
(1960) - Stroj času
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Daniel Boone (TV seriál)
(1959) - Warlock
(1959) - No Name on the Bullet
(1959) - Hrstka statečných
(1958) - Útěk v řetězech
(1958) - The Black Orchid
(1958) - Nebezpečné svědectví
(1958) - Monster on the Campus
(1958) - Destination Nightmare
(1957) - The Wayward Girl
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - Mladý cizinec
(1957) - Johnny Tremain
(1957) - I Was a Teenage Werewolf
(1957) - I Was a Teenage Frankenstein
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - The Proud Ones
(1956) - Muž z del Ria
(1956) - Invaze lupičů těl
(1956) - Dakota Incident
(1955) - Trial
(1955) - The Naked Street
(1955) - The Big Combo
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - Shack Out on 101
(1955) - Ne jako cizinec
(1955) - Miracle on 34th Street
(1955) - Hodiny zoufalství
(1955) - At Gunpoint
(1954) - Vzpoura na lodi Caine
(1954) - To by se mělo stát vám
(1954) - Three Hours to Kill
(1954) - Target Earth
(1954) - The Shanghai Story
(1954) - Riot in Cell Block 11
(1954) - Netvor z Černé laguny
(1954) - The Atomic Kid
(1953) - Devil's Canyon
(1952) - The Turning Point
(1952) - The Sellout
(1952) - Skirts Ahoy!
(1952) - Hoodlum Empire
(1952) - Boots Malone
(1951) - The Red Badge of Courage
(1951) - The Great Missouri Raid
(1951) - Tales of Robin Hood
(1951) - Sealed Cargo
(1951) - Red Mountain
(1951) - Lost Continent
(1951) - The Family Secret
(1950) - Wyoming Mail
(1950) - When Willie Comes Marching Home
(1950) - The Killer That Stalked New York
(1950) - The Du Pont Story
(1950) - Side Street
(1950) - Perfect Strangers
(1950) - For Heaven's Sake
(1950) - Convicted
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - Tokyo Joe
(1949) - The Crime Doctor's Diary
(1949) - Chicken Every Sunday
(1949) - Anna Lucasta
(1948) - Raw Deal
(1948) - Chicken Every Sunday
(1948) - He Walked by Night
(1948) - Dáma v hermelínu
(1948) - Canon City
(1948) - Another Part of the Forest
(1947) - The Senator Was Indiscreet
(1947) - Night Song
(1947) - Moře trávy
(1947) - Dvojí život
(1947) - Brute Force
(1946) - Somewhere in the Night
(1946) - It Shouldn't Happen to a Dog
(1946) - Cluny Brownová
(1943) - Směr Tokio

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Whit Bissell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Whit Bissell - herec

se narodil 25.10.1909 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Whit Bissell

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Whit Bissell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°26’
 
LunaLuna:
Ryby
13°13’
 
MerkurMerkur:
Váhy
13°26’
 
VenušeVenuše:
Střelec
15°12’
 
MarsMars:
Ryby
25°27’
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°47’
 
SaturnSaturn:
Beran
18°50’
R
UranUran:
Kozoroh
17°27’
 
NeptunNeptun:
Rak
19°20’
R
PlutoPluto:
Blíženci
26°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°20’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°48’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°16’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »