Whitney Blake wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Whitney Blake
(Nancy Ann Whitney)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Whitney Blake - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.2.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Whitney Blake 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Whitney Blake
datum narození 20.2.1926
(herečka, instagram)

Whitney Blake - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - A Face in the Crowd
(1980) - Here's Boomer (TV seriál)
(1978) - Betsy
(1977) - Hunter (TV seriál)
(1976) - Law and Order
(1976) - Family (TV seriál)
(1975) - Returning Home
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1974) - The Stranger Who Looks Like Me
(1974) - Strange Homecoming
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Boy Who Stole the Elephant
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Outsider (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1959) - -30-
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Pony Express (TV seriál)
(1959) - Pete Kelly's Blues (TV seriál)
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Destination Space
(1959) - The D.A.'s Man (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Collector's Item
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The O. Henry Playhouse (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - My Gun Is Quick
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Circus Boy (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Medic (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.2.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Whitney Blake 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Whitney Blake - herečka

se narodila 20.2.1926 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Whitney Blake

Dnes se narodili
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Whitney Blake
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
1°06’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°25’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°49’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°32’
R
MarsMars:
Kozoroh
8°02’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
10°39’
 
SaturnSaturn:
Štír
25°55’
 
UranUran:
Ryby
24°03’
 
NeptunNeptun:
Lev
23°11’
R
PlutoPluto:
Rak
12°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°37’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°46’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Walter Gropius
(*1883 - 1969) německý architekt

Francie Georges Bernanos
(*1888 - 1948) dramatik, esejista, romanopisec

Belgie Paul Cuvelier
(*1923 - 1978) umělec

Německo Carl Einstein
(*1885 - 1940) německý historik umění

Velká Británie Alan Robertson Gemmell
(*1913 - 1986) botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »