William Hanna wikipedie, horoscope, astrology, instagram

William Hanna
(William Denby Hanna)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melrose
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

William Hanna - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
14.7.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(William Hanna 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
William Hanna
datum narození 14.7.1910
(režisér, herec, instagram)

William Hanna - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Tom a Jerry: Největší honičky 5
(2009) - Tom a Jerry: Největší honičky 4
(2009) - Tom a Jerry: Největší honičky 3
(2004) - Tom a Jerry: Vánoční svátky
(2001) - Cartoon Crack-ups
(2000) - Tom a Jerry: Největší honičky (TV seriál)
(1996) - The What a Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - I Yabba-Dabba Do!
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1990) - Jetsonovi
(1988) - Les P'tits schtroumpfs
(1983) - Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě
(1977) - Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
(1973) - The Count of Monte Cristo (TV seriál)
(1972) - Yogi's Ark Lark
(1972) - The Thanksgiving That Almost Wasn't
(1972) - Sealab 2020 (TV seriál)
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1972) - Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
(1972) - A Christmas Story
(1972) - The Amazing Chan and the Chan Clan (TV seriál)
(1971) - The Pebbles and Bamm-Bamm Show (TV seriál)
(1971) - The Funky Phantom (TV seriál)
(1970) - Where's Huddles (TV seriál)
(1970) - Motormouse (TV seriál)
(1970) - Josie and the Pussycats (TV seriál)
(1970) - The Harlem Globetrotters (TV seriál)
(1970) - Harlem Globe Trotters (TV seriál)
(1969) - Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Loopy de Loop (TV seriál)
(1969) - Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
(1969) - Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (TV seriál)
(1969) - Cattanooga Cats (TV seriál)
(1968) - Wacky Races (TV seriál)
(1968) - The Arabian Knights (TV seriál)
(1967) - Tom a tajná kamera
(1967) - Shazzan! (TV seriál)
(1967) - Samson & Goliath (TV seriál)
(1967) - Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)
(1967) - The Herculoids (TV seriál)
(1967) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1967) - Birdman and the Galaxy Trio (TV seriál)
(1967) - Abbott & Costello (TV seriál)
(1966) - Space Ghost and Dino Boy (TV seriál)
(1966) - Laurel a Hardy (TV seriál)
(1966) - Frankenstein Jr. and the Impossibles (TV seriál)
(1966) - Člověk zvaný Flintstone
(1966) - Biograf
(1965) - Precious Pupp (TV seriál)
(1965) - Pork Chop Phooey
(1965) - Horse Shoo
(1965) - The Hillbilly Bears (TV seriál)
(1965) - Crow's Fete
(1965) - Big Mouse Take
(1965) - The Atom Ant Show (TV seriál)
(1964) - Trouble Bruin
(1964) - Raggedy Rug
(1964) - Peter Potamus and His Magic Flying Balloon (TV seriál)
(1964) - Méďa Béďa
(1964) - The Magilla Gorilla Show (TV seriál)
(1964) - Jonny Quest (TV seriál)
(1964) - Habit Troubles
(1964) - Elephantastic
(1964) - Bear Knuckles
(1964) - Bear Hug
(1963) - Wolf in Sheep Dog's Clothing
(1963) - Whatcha Watchin'
(1963) - Sheep Stealers Anonymous
(1963) - Not in Nottingham
(1963) - Just a Wolf at Heart
(1963) - Chicken Hearted Wolf
(1963) - Habit Rabbit
(1963) - A Fallible Fable
(1963) - Drum-Sticked
(1963) - Crook Who Cried Wolf
(1963) - Bear Up!
(1962) - Wally Gator (TV seriál)
(1962) - Swash Buckled
(1962) - Slippery Slippers
(1962) - Rancid Ransom
(1962) - The New Hanna-Barbera Cartoon Series (TV seriál)
(1962) - The Jetsons (TV seriál)
(1962) - Chicken Fracas-See
(1962) - Common Scents
(1962) - Bunnies Abundant
(1962) - Bungle Uncle
(1962) - Beef for and After
(1962) - Bearly Able
(1961) - Zoo Is Company
(1961) - Two Faced Wolf
(1961) - This Is My Ducky Day
(1961) - Snagglepuss (TV seriál)
(1961) - Méďa Béďa (TV seriál)
(1961) - Loopy's Hare-do
(1961) - Kooky Loopy
(1961) - Kočičí banda (TV seriál)
(1961) - Child Sock-Cology
(1961) - Happy Go Loopy
(1961) - Fee Fie Foes
(1961) - Count Down Clown
(1961) - Catch Meow
(1960) - Tale of a Wolf
(1960) - Snoopy Loopy
(1960) - No Biz Like Shoe Biz
(1960) - Life with Loopy
(1960) - Here, Kiddie, Kiddie
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1960) - The Do-Good Wolf
(1960) - Creepy Time Pal
(1959) - Wolf Hounded
(1959) - Rychlý pistolník McGraw (TV seriál)
(1959) - Little Bo Bopped
(1959) - Augie Doggie and Doggie Daddy (TV seriál)
(1958) - Velikonoční káčátko
(1958) - Robin Hood
(1958) - Pišta a Fišta (TV seriál)
(1958) - Neviditelné káčátko
(1958) - Královské zdřímnutí
(1958) - Chůva
(1957) - Taťka tě nedá
(1957) - Super myš
(1957) - Scat Cats
(1957) - Jak nasytit otesánka
(1957) - Honba za fotografií
(1957) - Give and Tyke
(1957) - Bázlivá návštěva
(1956) - Vejce a Jerry
(1956) - Tom na pláži svalovců
(1956) - Tančící medvěd
(1956) - Létající čarodějnice
(1956) - Grilovací rvačka
(1956) - Busy Buddies
(1956) - Blues smutné kočky
(1955) - Zaměřeno na Jerryho
(1955) - Volání jihu
(1955) - Tom a Cherie
(1955) - To je moje maminka!
(1955) - Štěně na pikniku
(1955) - Škůdce Pecos
(1955) - O chytrém kocourovi
(1955) - Myš na prodej
(1955) - Good Will to Men
(1954) - Zásah, kočičko!
(1954) - Štěně se škytavkou
(1954) - Štěněčí příběh
(1954) - Smutné kačátko
(1954) - Neapolská myš
(1954) - Myší škola
(1954) - Myší revue
(1954) - Mazlíčci v ohrožení
(1954) - Lest
(1954) - Kuchařův kocour
(1953) - Život s Tomem
(1953) - Uprchlá myš
(1953) - To je můj syn
(1953) - Kačátko neplavec
(1953) - Jerry a Jumbo
(1953) - Dva malí indiáni
(1952) - Uprchlík
(1952) - Trojité potíže
(1952) - Psí bouda
(1952) - O myši Johannovi
(1952) - Na vodítku
(1952) - Na lodi
(1952) - Milovník Tom
(1952) - Létající kočka
(1952) - Kocour na knoflík
(1952) - Kachní doktor
(1952) - Dva myšketýři
(1951) - Vymydlené štěně
(1951) - Tom Casanova
(1951) - Proměna
(1951) - Ostrov kanibalů
(1951) - Ospalec Tom
(1951) - Kočičí dřímání
(1951) - Jerryho bratranec
(1951) - Jerry a zlatá rybka
(1950) - V poslední vteřině
(1950) - Večírek
(1950) - Ukřivděná kočka
(1950) - Texas Tom
(1950) - Na kulečníku
(1950) - Kachňátko
(1950) - Jerry a lev
(1950) - Dirigenti
(1949) - Vylíhnuté potíže
(1949) - Tenisový šampionát
(1949) - Puntíkatá kočka
(1949) - Milované štěně
(1949) - Kočka a mořská myš
(1949) - Kocour v nebi
(1949) - Jerryho deník
(1948) - Zmařené plány
(1948) - Úklidový den
(1948) - Starý dobrý Tom
(1948) - Profesor Tom
(1948) - Mírová smlouva
(1948) - Malý sirotek
(1948) - Make Mine Freedom

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

William Hanna 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

William Hanna - režisér, herec

se narodil 14.7.1910 ve městě Melrose, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - William Hanna

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


William Hanna
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°08’
 
LunaLuna:
Váhy
22°47’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°00’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
17°12’
 
MarsMars:
Lev
15°49’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°10’
 
SaturnSaturn:
Býk
5°28’
 
UranUran:
Kozoroh
23°19’
R
NeptunNeptun:
Rak
19°08’
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°27’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°02’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »