Wim Wenders wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wim Wenders
(Ernst Wilhelm Wenders)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.8. 1945 - 08:15h
Místo:
Düsseldorf
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Wim Wenders - Horoskop, Vztahy, Scenáristická filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.8.1945 - 08:15  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.8.1945 - 05:15  
DE, Düsseldorf:
51°12' s.š., 6°47' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wim Wenders 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Wim Wenders
datum narození 14.8.1945
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Wim Wenders - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wim Wenders - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Submergence
(2015) - Vše bude v pořádku
(2014) - Le sel de la Terre
(2013) - Cathedrals of Culture
(2012) - Mundo Invisível
(2011) - Pina
(2010) - If Buildings Could Talk
(2008) - 8
(2008) - Přestřelka v Palermu
(2007) - Neviditelní
(2007) - Chacun son cinéma
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2004) - Země hojnosti
(2003) - The Soul of a Man
(2003) - Blues (TV seriál)
(2003) - Other Side of the Road
(2002) - U2: The Best of 1990-2000 (hudební videoklip)
(2002) - Viel passiert - Der BAP-Film
(2002) - Dalších deset minut
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - Buena Vista Social Club
(1998) - Willie Nelson at the Teatro (koncert)
(1997) - Linie násilí
(1995) - Za mraky
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Die Gebrüder Skladanowsky
(1994) - Lisabonský příběh
(1993) - Tak daleko, tak blízko!
(1992) - Arisha, medvěd a kamenný prsten
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Night & Day
(1989) - Aufzeichnungen zu Kleidern und Städten
(1987) - Nebe nad Berlínem
(1985) - Tokyo-Ga
(1984) - Docu Drama
(1984) - Paříž, Texas
(1982) - Reverse Angle
(1982) - Chambre 666
(1982) - Stav věcí
(1982) - Hammett
(1980) - Blesky nad vodou
(1977) - Americký přítel
(1976) - V běhu času
(1975) - Chybný pohyb
(1974) - Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
(1974) - Alice ve městech
(1973) - Šarlatové písmeno
(1972) - Strach brankáře při penaltě
(1970) - Léto ve městě
(1969) - Silver City
(1969) - Polizeifilm
(1969) - Drei Amerikanische LP's
(1969) - Alabama: 2000 Light Years From Home
(1968) - Victor I.
(1968) - Same Player Shoots Again
(1968) - Klappenfilm
(1967) - Schauplätze

Wim Wenders - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Was heißt hier Ende? Der Filmkritiker Michael Althen
(2014) - Le sel de la Terre
(2014) - Le Cinéma fait le Mur
(2013) - A Fuller Life
(2012) - Gottschalk Live
(2012) - Evropské filmové ceny 2012
(2012) - Harry Dean Stanton - zčásti fikce
(2011) - Viaggio in Bergmania
(2011) - Příběh filmu: Odysea (TV seriál)
(2011) - Mondo Lux - die Bilderwelten des Werner Schroeter
(2010) - Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
(2010) - Problema
(2010) - Snowblind
(2010) - Hitler v Hollywoodu
(2009) - Evropské filmové ceny 2009
(2008) - Evropské filmové ceny 2008
(2008) - Gegenschuss - Aufbruch der Filmemacher
(2008) - Erika Rabau: Der Puck von Berlin
(2008) - Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
(2008) - Auge in Auge - Eine deutsche Filmgeschichte
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Evropské filmové ceny 2007
(2007) - Von einem der auszog - Wim Wenders' frühe Jahre
(2006) - Wanderlust
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2005) - Lettre à un jeune cinéaste (TV seriál)
(2004) - Miluji tě - nemiluji tě
(2004) - Himmelfilm
(2004) - Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
(2003) - Dennis Hopper: Create (or Die)
(2002) - Jonas at the Ocean
(2002) - Fassbinder in Hollywood
(2002) - Dennis Hopper: The Decisive Moments
(2002) - Dalších deset minut
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - The One Dollar Diary
(2001) - Janela da Alma
(2000) - Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - The Flux of Images
(1999) - Nina Hagen = Punk + Glory
(1999) - Berlin-Cinema
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1997) - Metropolis
(1997) - Tango Berlin
(1995) - Die Nacht der Regisseure
(1995) - Különbözö helyek
(1995) - In Bildern leben
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Die Gebrüder Skladanowsky
(1994) - Kleiner Mann ganz groß
(1993) - Ohne mich
(1993) - Neues Deutschland
(1992) - Colonna sonora
(1992) - Arisha, medvěd a kamenný prsten
(1991) - Schneeweißrosenrot
(1991) - Dream Island
(1990) - Motion & Emotion
(1989) - Aufzeichnungen zu Kleidern und Städten
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1987) - Helsinki Napoli All Night Long
(1985) - I Played It for You
(1985) - King Kongs Faust
(1984) - Cinema 3
(1984) - Docu Drama
(1984) - Tausend Augen
(1982) - Reverse Angle
(1982) - Chambre 666
(1980) - Blesky nad vodou
(1980) - Long Shot
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Cinématon
(1977) - Americký přítel
(1976) - V běhu času
(1974) - Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
(1974) - Alice ve městech
(1972) - Strach brankáře při penaltě
(1970) - Léto ve městě
(1969) - Drei Amerikanische LP's
(1968) - Liebe und so weiter
(1968) - Candy Man
Wim Wenders - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1945) Ronee Blakley - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1945) Lisa Kreuzer

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wim Wenders 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wim Wenders - režisér, scénárista, herec

se narodil 14.8.1945 ve městě Düsseldorf
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wim Wenders

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Wim Wenders
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
21°02’
12
 
LunaLuna:
Štír
1°24’
3
 
MerkurMerkur:
Panna
2°20’
1
R
VenušeVenuše:
Rak
11°03’
11
 
MarsMars:
Blíženci
14°38’
10
 
JupiterJupiter:
Panna
27°49’
2
 
SaturnSaturn:
Rak
19°11’
11
 
UranUran:
Blíženci
16°46’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°34’
2
 
PlutoPluto:
Lev
10°12’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°52’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°35’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°30’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
10°35’
3
Domy:
Panna
0°14’
Ryby
0°14’
2:
Panna
20°13’
8:
Ryby
20°13’
3:
Váhy
16°23’
9:
Beran
16°23’
Štír
20°14’
Býk
20°14’
5:
Střelec
28°47’
Blíženci
28°47’
6:
Vodnář
2°56’
Lev
2°56’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
10°14’
11
Slun./Luna:
Panna
26°13’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »