Wings Hauser wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wings Hauser
(Gerald Dwight Hauser)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Wings Hauser - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.12.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wings Hauser 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Wings Hauser
datum narození 12.12.1947
(herec, instagram)

Wings Hauser - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
(2010) - Rubber
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2007) - Tvář anděla
(2007) - Anděl spravedlnosti
(2006) - Záhadná žena: Tajemství Divokého západu
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - The Ruining
(2004) - Pokrevní msta
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Kingpin (TV seriál)
(2002) - The Blue Lizard
(2001) - Savage Season
(1999) - Life Among the Cannibals
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1999) - Clean and Narrow
(1997) - Going Home
(1996) - Original Gangstas
(1995) - Tales from the Hood
(1995) - Příběh zločinu
(1995) - Guns and Lipstick
(1995) - Broken Bars
(1994) - Watchers III
(1994) - Smrtící kamufláž
(1994) - Skins
(1993) - Road to Revenge
(1992) - Mind, Body & Soul
(1992) - Exiled in America
(1991) - Wilding
(1991) - Umění umírat
(1991) - Šerif
(1991) - Pád do tmy
(1991) - Lightning Force (TV seriál)
(1991) - The Killer's Edge
(1991) - In Between
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - Street Asylum
(1990) - Pale Blood
(1990) - Out of Sight, Out of Mind
(1990) - Living to Die
(1990) - Důvod zemřít
(1990) - Coldfire
(1990) - Bedroom Eyes II
(1989) - Označeni k zabití
(1989) - Obléhání základny Gloria
(1989) - L.A. Bounty
(1989) - The Carpenter
(1988) - Zero man
(1988) - Noční přízrak v poledne
(1987) - The Wind
(1987) - Perry Mason: Případ hanebného ničemy
(1987) - Nikam se neukryješ
(1987) - Hostage
(1987) - The Highwayman
(1987) - Drsňáci netančí
(1986) - 3:15
(1986) - The Last Precinct (TV seriál)
(1986) - The Last Precinct
(1986) - Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
(1985) - Komando 5
(1985) - Dlouhé horké léto
(1985) - Dark Horse
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Sladká pomsta
(1984) - Příběh vojáka
(1984) - Mutant
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Ghost Dancing
(1983) - Deadly Force
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Vice Squad
(1982) - Homework
(1982) - Hear No Evil
(1978) - Psí vojáci
(1977) - Aspen (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1967) - First to Fight

Wings Hauser - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Wings Hauser - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1959) Linda Blair

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.12.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wings Hauser 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wings Hauser - herec

se narodil 12.12.1947 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wings Hauser

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Wings Hauser
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
19°37’
 
LunaLuna:
Střelec
19°12’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°33’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°42’
 
MarsMars:
Panna
3°31’
 
JupiterJupiter:
Střelec
10°50’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°36’
R
UranUran:
Blíženci
24°19’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°40’
 
PlutoPluto:
Lev
14°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°51’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°10’
 
CheirónCheirón:
Štír
18°35’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »