Woody Strode wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Woody Strode
(Woodrow Wilson Woolwine Strode)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
31.12.1994 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Woody Strode - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Woody Strode 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Woody Strode
datum narození 28.7.1914
(herec, instagram)

Woody Strode - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Rychlejší než smrt
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Storyville
(1989) - Kat z Bronxu
(1987) - Shromáždění starých mužů
(1987) - On Fire
(1985) - Lust in the Dust
(1984) - L'Ultimo guerriero
(1984) - Razza violenta
(1984) - Euer Weg führt durch die Hölle
(1984) - Cotton Club
(1983) - Návrat černého hřebce
(1983) - Mstitelé
(1982) - Horror Safari
(1982) - Angkor: Cambodia Express
(1981) - Scream
(1980) - Cuba Crossing
(1979) - Ničitelé
(1979) - Jaguár žije!
(1977) - The Outside Man (TV seriál)
(1977) - Martinelli, Outside Man
(1977) - Království pavouků
(1977) - Cowboysan
(1976) - Sahara v plamenech
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Keoma
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1975) - Winterhawk
(1975) - Noi non siamo angeli
(1975) - Colpo in canna
(1973) - Key West
(1972) - Black Rodeo
(1972) - Mstitelé
(1972) - La Mala ordina
(1971) - Tarzan and the Perils of Charity Jones
(1971) - Scipione detto anche l'africano
(1971) - The Last Rebel
(1971) - The Gatling Gun
(1971) - The Deserter
(1970) - Tarzan's Deadly Silence
(1970) - Ciakmull - L'uomo della vendetta
(1970) - Breakout
(1969) - Che!
(1969) - Boot Hill
(1968) - Tenkrát na Západě
(1968) - Shalako
(1968) - Lotr po pravici
(1966) - 7 Women
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Profesionálové
(1965) - Čingischán
(1963) - Tarzan's Three Challenges
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1961) - The Sins of Rachel Cade
(1961) - Dva jeli spolu
(1960) - Spartakus
(1960) - Sergeant Rutledge
(1960) - The Last Voyage
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1958) - Tarzan's Fight for Life
(1958) - Pirát
(1956) - Desatero přikázání
(1955) - Son of Sinbad
(1955) - Buruuba
(1954) - Mandrake the Magician (TV seriál)
(1954) - Jungle Man-Eaters
(1954) - Jungle Gents
(1954) - The Gambler from Natchez
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - City Beneath the Sea
(1952) - Ramar of the Jungle (TV seriál)
(1952) - Caribbean
(1952) - Androcles and the Lion
(1952) - African Treasure
(1951) - The Lion Hunters
(1951) - Bride of the Gorilla
(1943) - No Time for Love
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1941) - Sundown
Woody Strode - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Woody Strode 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Woody Strode - herec

se narodil 28.7.1914 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Woody Strode

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Woody Strode
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°32’
 
LunaLuna:
Váhy
14°44’
 
MerkurMerkur:
Rak
18°54’
 
VenušeVenuše:
Panna
14°56’
 
MarsMars:
Panna
19°20’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°03’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
27°16’
 
UranUran:
Vodnář
9°51’
R
NeptunNeptun:
Rak
28°12’
 
PlutoPluto:
Rak
1°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
7°21’
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°23’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »