Zack Ward wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zack Ward
(Zacharias Ward)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Zack Ward - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.8.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zack Ward 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Zack Ward
datum narození 31.8.1970
(herec, instagram)

Zack Ward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Curse of Sleeping Beauty
(2015) - How to Make a Deal with the Devil
(2015) - Horrified
(2015) - Bethany
(2014) - Krvavé jezero: útok zabijáckých mihulí
(2014) - Haunted
(2014) - Don't Blink
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2012) - Sketchy (TV seriál)
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2011) - Monster Mutt
(2011) - In My Pocket
(2011) - End of the Road
(2011) - Accidentally in Love
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2010) - Repo
(2010) - Láska a nedůvěra
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - The Devil's Tomb
(2008) - Válečná planeta
(2008) - Sestřenka k nakousnutí
(2008) - Sám v temnotě 2
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Dead and Gone
(2007) - From Script to Sand: The Skorponok Desert Attack
(2007) - Transformers
(2007) - Trade
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Postal
(2007) - BloodRayne 2: Vykoupení
(2006) - Pennies
(2006) - Hollywood Kills
(2005) - Severní polární záře
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Resident Evil: Apokalypsa
(2004) - L.A. Twister
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2004) - A Night at Sophie's
(2003) - The Pink House
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2003) - Chasing Alice
(2003) - Freddy vs. Jason
(2003) - Duch psa
(2003) - April's Shower
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Osudu neutečeš
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - The Size of Watermelons
(2000) - Na pokraji slávy
(2000) - Civility
(2000) - Anne of Green Gables: The Continuing Story
(1999) - Vražedné bratrstvo
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - The Fair
(1999) - Atomový vlak
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Blade Squad
(1997) - Lancelot: Guardian of Time
(1997) - Americká divočina
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Hvězdný lovec
(1996) - Ed
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Sklizeň
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Spenser: Ceremony
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1990) - Maniac Mansion (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1988) - My Secret Identity (TV seriál)
(1987) - Taking Care of Terrific
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Anna ze Zelených vršků: Další osudy
(1985) - Anna ze Zelených vršků
(1983) - Vánoční příběh

Zack Ward - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zack Ward 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zack Ward - herec

se narodil 31.8.1970 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zack Ward

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Zack Ward
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
7°39’
 
LunaLuna:
Panna
3°08’
 
MerkurMerkur:
Panna
27°56’
R
VenušeVenuše:
Váhy
23°46’
 
MarsMars:
Lev
28°16’
 
JupiterJupiter:
Štír
2°23’
 
SaturnSaturn:
Býk
22°36’
 
UranUran:
Váhy
7°12’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°14’
 
PlutoPluto:
Panna
26°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°26’
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°24’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »