Zdeněk Dvořák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Dvořák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, dabér

Zdeněk Dvořák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Dvořák 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Zdeněk Dvořák
datum narození v roce *1949
(herec, dabér, instagram)

Zdeněk Dvořák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Sebemilenec
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Roznese tě na kopytech
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Problémy
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2010) - Alma
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2008) - Antigona (divadelní záznam)
(2007) - Škola žen (divadelní záznam)
(2007) - Český Honza
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Janek nad Janky
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Podzimní návrat
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1997) - O Držgrešlovi a Drždukátovi
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Jak se Kuba stal mlynářem
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Přijeď si pro mě, tady straší
(1994) - Noční stráž
(1993) - Veliká stavba
(1993) - Případ Auffenberg
(1993) - Kurýr
(1993) - Kouzelná noc
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Případ Salieri
(1991) - Svlékání kůže
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1991) - Honzík
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Tobogan
(1989) - Stopy zločinu: Recept na rozloučenou
(1989) - Pozvání na zámek
(1988) - O komtesce a zbojníkovi
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Okřídlená hřídel
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - O buchtách a milování
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1982) - Za humny je drak
(1980) - Požáry a spáleniště

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Dvořák 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Dvořák - herec, dabér

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Dvořák

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zdeněk Dvořák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°55’
 
LunaLuna:
Ryby
12°24’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°31’
R
VenušeVenuše:
Štír
23°09’
 
MarsMars:
Lev
16°48’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°44’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°31’
 
UranUran:
Rak
4°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°45’
 
PlutoPluto:
Lev
17°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°47’
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°58’
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Milan Lasica
(*1940 - 2021) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Česká republika František Nedvěd
(*1947 - 2021) zpěvák, kytarista, písničkář, hudební skladatel

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »