Zita Furková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zita Furková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1940 (?)
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herečka, režisérka

Zita Furková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1940 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zita Furková 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Zita Furková
datum narození v roce *1940
(herečka, režisérka, instagram)

Zita Furková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wedding Day
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Gazdova krv (divadelní záznam)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2011) - Mimi a Líza (TV seriál)
(2011) - Dušičky seniorov
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2001) - Úsmev, prosím!
(2000) - Zámok na juhu
(1998) - Priateľstvá padajúceho lístia
(1997) - Macocha (divadelní záznam)
(1997) - Armagedon na Grbe (divadelní záznam)
(1996) - Smotánka
(1996) - Silvánovci (TV seriál)
(1995) - Plášť
(1995) - Dušička
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Áno-ume-nie (TV seriál)
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1992) - Starec a cár
(1992) - Najdúch
(1992) - Adam a Anna
(1990) - Zostane to medzi nami
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Tajomstvá pod viečkami
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Sedím na konári a je mi dobre
(1989) - Počkaj ma v parku
(1989) - Kolotoč
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Tokamak
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Mali ste mi to povedať
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1987) - Počítač
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Hrdina západu
(1986) - Poznám takú bylinku
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Chýbajúci článok
(1986) - Chlapec do náručia
(1985) - Búrka
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Nevera
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Borgis
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Vymodelujem more
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Múdra princezná
(1984) - Král Drozdí brada
(1984) - Dies irae
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Krokodíl
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Hasičský plášť
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Smrt pana Goluži
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Zlatý mamut
(1980) - Strašne ošemetná situácia
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Platiť sa nebude
(1979) - Kresadlo
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Parížsky život
(1978) - Na pokraji rozumu
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Ťapákovci
(1977) - Nohavice
(1977) - Medvedík pre bračeka
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1976) - Sokovia
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Piková dáma
(1974) - Nešťastník
(1973) - Ťululum (divadelní záznam)
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Doktor
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Svadba
(1970) - Debny
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1967) - Cézar a detektívi
(1966) - Koliesko
(1962) - Výlet po Dunaji
(1961) - Most na tú stranu

Zita Furková - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zita Furková 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zita Furková - herečka, režisérka

se narodila v roce *1940 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zita Furková

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Zita Furková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
15°46’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°31’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°14’
 
VenušeVenuše:
Beran
27°28’
 
MarsMars:
Býk
12°26’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°12’
 
SaturnSaturn:
Beran
28°27’
 
UranUran:
Býk
18°39’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°22’
R
PlutoPluto:
Lev
0°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
22°05’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°17’
 
CheirónCheirón:
Rak
14°03’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »