lev

Adam Arkin
(1990): Horká vlna

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec
Adam Arkin - Film: Horká vlna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adam Arkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2014) - 10 Cent Pistol
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - In Security
(2012) - Šestej smysl (TV seriál)
(2012) - Sezení
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Smothered
(2011) - Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
(2010) - Tell-Tale
(2010) - Summer Eleven
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Seriózní muž
(2009) - Právě Peck
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Zkouška z dospělosti
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Vražda na Pleasant Drive
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Chloe
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2005) - Děti Ameriky
(2002) - Intimate Portrait: Joely Fisher
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Noční loupež
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2002) - Damaged Care
(2002) - Baby Bob (TV seriál)
(2001) - Mission
(2001) - Mimo sezónu
(2001) - Late Boomers (TV seriál)
(2000) - Zavěste, prosím
(2000) - East of A
(2000) - Dropping Out
(1999) - Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)
(1999) - Taková malá vražda
(1999) - Jezero
(1998) - Unmasking the Horror
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Žízeň
(1998) - With Friends Like These...
(1998) - Halloween: H20
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Lewis & Clark: The Journey of the Corps of Discovery
(1997) - Not In This Town
(1996) - The West (TV seriál)
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Zápas s Hemingwayem
(1993) - Dottie dostává na zadek
(1993) - Big Wave Dave's (TV seriál)
(1991) - Doktor
(1990) - Horká vlna
(1990) - Dodržet svůj slib
(1990) - Děti
(1989) - Oceano
(1988) - Necessary Parties
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1987) - Personal Foul
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Tough Cookies (TV seriál)
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1983) - Tom Edison: The Boy Who Lit Up the World
(1982) - Teachers Only (TV seriál)
(1981) - Vlkodlak
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - Hotel Pod duhou
(1979) - $weepstake$ (TV seriál)
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1977) - Busting Loose (TV seriál)
(1976) - Baby Blue Marine
(1975) - All Together Now
(1974) - It Couldn't Happen to a Nicer Guy
(1971) - Made for Each Other
(1969) - The Monitors

Adam Arkin - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Horká vlna":
(*1956) Vondie Curtis-Hall

(*1931) James Earl Jones

(*1949) David Strathairn

(*1958) Kevin Hooks (režisér)

(*1961) Glenn Plummer

(*1964) Blair Underwood

(*1956) Clifton Powell

(*1941) Sally Kirkland

(*1933) Cicely Tyson

(*1956) Mark Rolston

(*1944) Margaret Avery

(*1955) Thomas Newman (hudební skladatel)

(*1964) Michael Lazarou (scénárista)

(*1950) Mark Irwin (kameraman)

(*1978) Charlie Korsmo



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
26°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
4°08’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
21°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
11°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
23°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
8°35’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Štír
26°28’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Lev
4°07’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
28°05’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
28°13’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°50’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°36’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Vodnář
8°04’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »