Kevin Hooks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Hooks

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
režisér, herec

Kevin Hooks - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
19.9.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Hooks 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kevin Hooks
datum narození 19.9.1958
(režisér, herec, instagram)

Kevin Hooks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Šestej smysl (TV seriál)
(2012) - Poslední základna (TV seriál)
(2012) - Intercept
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Prison Break: The Final Break
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - The Inside (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2003) - Sounder
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - The Color of Friendship
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Rescue 77 (TV seriál)
(1999) - Lie Detector
(1999) - The Hoop Life (TV seriál)
(1998) - Čest a sláva
(1998) - Černý pes
(1996) - Vzali roha
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1994) - To My Daughter with Love
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Nezdolná síla
(1992) - Vražda bez motivu
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1991) - Pouze obchod
(1990) - Horká vlna
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Roots: The Gift
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Probe (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Once a Hero (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Class Act: A Teacher's Story
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Hooks 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Hooks - režisér, herec

se narodil 19.9.1958 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Hooks

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Kevin Hooks
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
26°02’
 
LunaLuna:
Střelec
17°56’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°49’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°20’
 
MarsMars:
Býk
29°32’
 
JupiterJupiter:
Štír
2°17’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°39’
 
UranUran:
Lev
14°37’
 
NeptunNeptun:
Štír
3°08’
 
PlutoPluto:
Panna
2°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°32’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°29’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°24’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »