vodnar

Adrian Cowell
(1983): Frontline

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Čína
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec
Adrian Cowell - Film: Frontline
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adrian Cowell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Frontline":
(*1899) Alfred Hitchcock (režisér)

(*1942) David Ogden Stiers

(*1959) Dylan Baker

(*1918) Nelson Mandela

(*1948) Will Lyman

(*1940) Antony Thomas (režisér)

(*1972) Violent J

(*1974) Shaggy 2 Dope

(*1970) Naomi Klein

(*1971) Julian Assange

(*1944) Chico Mendes

(*1938) Alan Dershowitz

(*1952) Robert Baer

(*1961) Bryan Burrough

(*1971) Pavel Bure

(*1943) Kathryn Walker

(*1941) Jesse Jackson

(*1937) Madeleine Albright

(*1953) Tony Blair

(*1924) Jimmy Carter

(*1954) Condoleezza Rice

(*1938) Kofi Annan

(*1923) Henry Kissinger

(*1947) Hillary Clinton

(*1929) Martin Luther King

(*1944) Paul Copley



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
14°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
22°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
28°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
23°09’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Vodnář
18°07’
Štír
2°56’
UranUran:
Beran
23°53’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
11°44’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
23°14’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°51’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Rak
11°32’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Býk
28°51’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »