lev

Airi Uitto
(1953): Miljonäärimonni

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka
Airi Uitto - Film: Miljonäärimonni
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Airi Uitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Miljonäärimonni":
(*1905) Roland af Hällström (režisér)

(*1896) Eero Leväluoma

(*1915) Pentti Viljanen

(*1915) Esko Töyri (kameraman)

(*1923) Toini Vartiainen

(*1906) Reino Valkama

(*1919) Elvi Saarnio

(*1927) Lasse Pöysti

(*1910) Kaarlo Nuorvala (scénárista)

(*1907) Usko Kemppi (hudební skladatel)

(*1926) Mauri Jaakkola

(*1914) Veikko Sorsakivi

(*1923) Kauko Vuorensola

(*1922) Heikki Savolainen

(*1923) Sakari Halonen

(*1926) Heikki Heino

(*1934) Ensio Suominen (kameraman)

(*1916) Mauno Mäkelä (producent)



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
15°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
18°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
25°33’
Váhy
26°15’
UranUran:
Býk
1°27’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
24°52’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°57’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Lev
2°17’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »