lev

Airi Uitto
(1983): Agentti 000 ja kuoleman kurvit

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka
Airi Uitto - Film: Agentti 000 ja kuoleman kurvit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Airi Uitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Agentti 000 ja kuoleman kurvit":
(*1930) John Wood

(*1951) Allan Tuppurainen

(*1933) Seppo Kolehmainen

(*1940) Arvi Lind

(*1936) Jukka Sipilä

(*1951) Titta Jokinen

(*1929) Arvi Anttila

(*1940) Matti Ruohola

(*1923) Martti Pennanen

(*1944) Ilmari Saarelainen

(*1944) Ismo Sajakorpi (scénárista)

(*1948) Rita Polster



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
15°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
18°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Vodnář
25°33’
Štír
2°56’
UranUran:
Býk
1°27’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
24°52’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°57’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
2°17’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »