lev

Airi Uitto
(1973): Miniä (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka
Airi Uitto - Film: Miniä (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Airi Uitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Miniä (TV seriál)":
(*1912) Senja Lehti

(*1921) Veikko Uusimäki (scénárista)

(*1909) Alli Häjänen

(*1918) Inga-Liisa Laukka

(*1957) Jaana Kahra

(*1946) Kirsti Kemppainen

(*1936) Aune Lind

(*1938) Turkka Lehtinen

(*1932) Rauno Lehtinen (hudební skladatel)

(*1922) Eine Helke-Viljanen

(*1932) Kalevi Haapoja

(*1947) Antti Seppä



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
15°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
18°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Vodnář
25°33’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Býk
1°27’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Rak
24°52’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°57’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Lev
2°17’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »