lev

Airi Uitto
(1973): Miniä (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka
Airi Uitto - Film: Miniä (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Airi Uitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Miniä (TV seriál)":
(*1912) Senja Lehti

(*1921) Veikko Uusimäki (scénárista)

(*1909) Alli Häjänen

(*1918) Inga-Liisa Laukka

(*1957) Jaana Kahra

(*1946) Kirsti Kemppainen

(*1936) Aune Lind

(*1938) Turkka Lehtinen

(*1932) Rauno Lehtinen (hudební skladatel)

(*1922) Eine Helke-Viljanen

(*1932) Kalevi Haapoja

(*1947) Antti Seppä



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
15°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
18°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Vodnář
25°33’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Býk
1°27’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Rak
24°52’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°57’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Lev
2°17’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »