panna

Andrej Šilan
(1962): Horoucí srdce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Horoucí srdce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1962, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1962 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Horoucí srdce":
(*1924) Otakar Brousek st.

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1942) Jana Gýrová

(*1920) Jarmila Smejkalová

(*1928) Jiřina Švorcová

(*1933) Luděk Munzar

(*1919) Radovan Lukavský

(*1909) Karel Höger

(*1922) Jiří Holý

(*1923) Jaroslav Cmíral

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1918) Martin Růžek

(*1926) Milan Mach

(*1928) Karol Machata

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1911) Otakar Vávra (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1906) Miloš Nedbal

(*1932) Eduard Cupák

(*1923) Vladimír Ráž

(*1895) Rudolf Bachlet

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1905) Bohuš Hradil

(*1910) Jiří Kostka

(*1921) Miloš Willig

(*1897) Josef Bartůněk

(*1928) Eva Tauchenová

(*1939) Jaroslav Kuneš

(*1897) Josef Steigl

(*1907) Ladislav Gzela

(*1944) Aleš Košnar

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1924) Marta Kučírková

(*1907) Jiří Srnka (hudební skladatel)

(*1923) Miloslav Novák

(*1920) Milan Jedlička

(*1944) Lenka Fišerová

(*1943) Petr Křiváček

(*1923) František Pavlíček (scénárista)

(*1908) Jaroslav Tuzar (kameraman)



Tranzitní horoskop (1962)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Vodnář
10°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Kozoroh
29°44’
UranUran:
Beran
14°12’
Panna
0°13’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Štír
12°58’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Panna
10°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Lev
19°59’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Panna
7°06’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Ryby
3°05’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »