panna

Andrej Šilan
(1977): Vojáci Svobody I. - IV.

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Vojáci Svobody I. - IV.
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vojáci Svobody I. - IV.":
(*1937) Jiří Kodet

(*1930) Petr Haničinec

(*1938) Jiří Krampol

(*1947) Juraj Kukura

(*1941) Bronislav Križan

(*1936) Vlado Müller

(*1920) Viktor Blaho

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1945) Milan Kňažko

(*1940) Ivan Palúch

(*1942) František Desset

(*1931) Ivan Rajniak

(*1934) Štefan Kvietik

(*1924) Ladislav Chudík

(*1935) Ivan Mistrík

(*1922) Július Pántik

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1936) Leopold Haverl

(*1923) Vladimír Ráž

(*1921) Jurij Ozerov (režisér)

(*1946) Pavel Popandov

(*1946) Dušan Jamrich

(*1921) Štefan Mišovic

(*1923) Vladimír Petruška

(*1932) Rudolf Kraus

(*1925) Lubomir Kabakčijev

(*1921) Josef Mixa

(*1946) Jozef Husár

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1928) Bohuš Pastorek

(*1913) Horst Preusker

(*1939) Anton Gorčev

(*1927) Ján Barto

(*1933) Attila Nagy

(*1922) Jevgenij Matvejev

(*1931) Naum Shopov

(*1945) Nikolai Ouzounov



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Lev
15°48’
UranUran:
Beran
14°12’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »