Bohuš Hradil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bohuš Hradil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Věrovany
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bohuš Hradil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.6.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bohuš Hradil 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bohuš Hradil
datum narození 27.6.1905
(herec, instagram)

Bohuš Hradil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Strach
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zdravý nemocný (divadelní záznam)
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Jejich den
(1962) - Horoucí srdce
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Labyrint srdce
(1960) - Vyšší princip
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Bílá spona
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Občan Brych
(1958) - Dnes naposled
(1958) - Co řekne žena...
(1957) - Vlčí jáma
(1957) - Páté kolo u vozu
(1957) - Padělek
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Proti všem
(1956) - Kudy kam?
(1955) - Vpřed, Stalingradci!
(1955) - Psohlavci
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Výstraha
(1953) - Tajemství krve
(1953) - Krejčovská povídka
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Zítra se bude tančit všude
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Konec strašidel
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1951) - Akce B
(1950) - Zocelení
(1950) - V trestném území
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - Past
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Pionýrská abeceda
(1949) - Pětistovka
(1949) - Pan Novák
(1948) - Veřejný nepřítel
(1948) - Návrat domů
(1948) - Krakatit
(1948) - A odsuzuje se...
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1946) - Hrdinové mlčí
(1944) - U pěti veverek
(1943) - Bláhový sen
(1935) - Jana

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.6.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bohuš Hradil 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bohuš Hradil - herec

se narodil 27.6.1905 ve městě Věrovany
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bohuš Hradil

Dnes se narodili
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Bohuš Hradil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
5°07’
 
LunaLuna:
Býk
4°20’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°54’
 
VenušeVenuše:
Býk
19°49’
 
MarsMars:
Štír
9°00’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°28’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°44’
R
UranUran:
Kozoroh
2°07’
R
NeptunNeptun:
Rak
7°46’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°03’
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°34’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) herečka

Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) herec

Slovensko Marián Labuda st.
(*1944) herec

Francie Coluche
(*1944) herec, komik

Česká republika Milan Baroš
(*1981) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Lída Baarová
(*1914 - 2000) herečka

Česká republika Štěpánka Haničincová
(*1931 - 1999) herečka, moderátorka

Spojené státy Lou Reed
(*1942 - 2013) zpěvák, skladatel, kytarista, básník

Spojené státy James Hillman
(*1926 - 2011) psycholog, spisovatel

Německo Rudolf Dassler
(*1898 - 1974) podnikatel, zakladatel firmy Puma, bratr zakladatele firmy Adidas



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »