lev

Arthur Hill
(1960): The Closing Door

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arthur Hill - Film: The Closing Door
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "The Closing Door":
(*1934) George Segal

(*1922) Kim Hunter

(*1915) John Randolph

(*1912) Dane Clark



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Ryby
12°52’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »