kozoroh

Atticus Ross
(2004): Dotek zla (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bolton, Anglie
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
hudební skladatel soundtracků
Atticus Ross - Film: Dotek zla (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Atticus Ross - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Atticus Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dotek zla (TV seriál)":
(*1960) Callum Keith Rennie

(*1960) Pruitt Taylor Vince

(*1973) Vera Farmiga

(*1974) Sarah Strange

(*1954) Zach Grenier

(*1955) Michael Robison (režisér)

(*1957) Željko Ivanek

(*1963) Karen Moncrieff (režisérka)

(*1975) Bradley Cooper

(*1972) Michael Eklund

(*1968) Jeffrey Donovan

(*1979) Dominic Zamprogna

(*1974) Kevin Durand

(*1980) Christopher Redman

(*1967) Brenda Campbell

(*1976) Veronika Hadravá

(*1964) David Eigenberg

(*1962) Peter Wingfield

(*1975) Fred Koehler

(*1970) Brian Markinson

(*1960) Paul Abbott (scénárista)

(*1977) Jennifer Spence

(*1964) Ronald D. Moore (scénárista)

(*1961) Susan Gibney



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
7°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
17°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
5°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°50’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Beran
6°55’
Rak
9°42’
UranUran:
Panna
29°08’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Štír
26°02’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
22°44’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°10’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Býk
12°51’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Ryby
26°01’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »