Željko Ivanek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Željko Ivanek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lublaň
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Željko Ivanek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.8.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Željko Ivanek 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Željko Ivanek
datum narození 15.8.1957
(herec, instagram)

Željko Ivanek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 12 opic (TV seriál)
(2014) - Madam Secretary (TV seriál)
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2013) - Takoví normální Američané (TV seriál)
(2013) - Banshee Origins (TV seriál)
(2013) - Banshee (TV seriál)
(2012) - The Words
(2012) - Sedm psychopatů
(2012) - Revoluce (TV seriál)
(2012) - Doktorka podsvětí (TV seriál)
(2012) - Bourneův odkaz
(2012) - Argo
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Událost (TV seriál)
(2008) - V Bruggách
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Ascension Day
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Skandál
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Manderlay
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Manchurianský kandidát
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Dotek zla (TV seriál)
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Manželé Reaganovi
(2003) - Dogville
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Nevěrná
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Hannibal
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Tanec v temnotách
(2000) - Sally Hemingsová: Americký skandál
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Homicide: The Movie
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sníh padá na cedry
(1999) - Dash a Lilly
(1998) - Žaloba
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Trinity (TV seriál)
(1998) - Rat Pack
(1998) - Nowhere to Go
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Podezřelý
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Ellen Foster
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Infinity
(1996) - Bílá smršť
(1996) - After Jimmy
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Prezident Truman
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - If Not for You (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Školní vázanky
(1991) - Naši synové
(1991) - Aftermath: A Test of Love
(1990) - Umetni raj
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1987) - Rachel River
(1987) - Echoes in the Darkness
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - All My Sons
(1984) - The Sun Also Rises (TV seriál)
(1984) - Kazatel a žák
(1983) - Alenka v říši divů
(1982) - Tex
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Smrtící síla
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Željko Ivanek 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Željko Ivanek - herec

se narodil 15.8.1957 ve městě Lublaň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Željko Ivanek

Dnes se narodili
Česká republika Libuše Havelková
(*1924) herečka

Španělsko Salvador Dalí
(*1904) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Josef Zíma
(*1932) herec

Česká republika Jana Mařasová
(*1969) herečka, zpěvačka, dabérka

Česká republika Iva Frühlingová
(*1982) zpěvačka, modelka


Željko Ivanek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°22’
 
LunaLuna:
Beran
16°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°38’
 
VenušeVenuše:
Panna
24°34’
 
MarsMars:
Panna
4°36’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°32’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°41’
 
UranUran:
Lev
8°15’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°08’
 
PlutoPluto:
Lev
29°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°43’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°01’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°23’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Stephen Baldwin
(*1966) herec

Spojené státy Bruce Boxleitner
(*1950) herec

Irsko Gabriel Byrne
(*1950) herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč

Spojené státy Katharine Hepburn
(*1907) herečka

Česká republika Ivan Král
(*1948) skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lex Barker
(*1919 - 1973) herec

Jamajka Bob Marley
(*1945 - 1981) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Douglas Adams
(*1952 - 2001) spisovatel, scénárista

Finsko Alvar Aalto
(*1898 - 1976) architekt

Spojené státy John D. Rockefeller Jr.
(*1874 - 1960) podnikatel, filantrop



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní v BýkBýku
ukázat kalendář »