byk

Bill Paxton
(1996): Twister

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
25.2.2017 (Příčina: Nemoc, Srdce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Bill Paxton - Film: Twister
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Paxton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Training Day
(2016) - The Circle
(2016) - Term Life
(2015) - The Gamechangers
(2015) - Pixies
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2014) - Slídil
(2014) - Na hraně zítřka
(2014) - Milionový nadhazovač
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - JFK: Poslední hodiny
(2013) - 2 zbraně
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - The Colony
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Shanghai Calling
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2011) - Zvědavost (TV seriál)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Zkrat
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Good Life
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2005) - New Order - A Collection (hudební videoklip)
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Letka Bouřliváků
(2004) - Klub hrůzy
(2003) - Tajemství Titaniku 3D
(2003) - Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
(2003) - V týlu nepřítele
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - The Making of 'Frailty'
(2002) - Living in Darkness
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2001) - War Letters
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Lovec démonů
(2000) - Vertical Limit
(2000) - Ponorka U-571
(1998) - Velký Joe
(1998) - Twister: Ride It Out
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Jasná lež
(1997) - Directors: James Cameron
(1997) - Titanic
(1997) - Kočovník
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Večernice
(1996) - Twister
(1995) - Poslední večeře
(1995) - Jesse James
(1995) - Apollo 13
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Tombstone
(1993) - Operace Monolith
(1993) - Helena v krabici
(1993) - Babí léto
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Tulák
(1992) - Lotři
(1992) - Jeden chybný krok
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Predátor II
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Brain Dead
(1990) - Back to Back
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - The Roommate
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1988) - Reach
(1988) - Pass the Ammo
(1987) - Na prahu temnot
(1986) - Pat Benatar: The Visual Music Collection (hudební videoklip)
(1986) - Vetřelci
(1986) - Riding Fast
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1985) - Podivná věda
(1985) - Komando
(1985) - Časný mráz
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Pat Benatar: Hit Videos (hudební videoklip)
(1984) - The Making of 'Terminator'
(1984) - Terminátor
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Impulse
(1983) - Taking Tiger Mountain
(1983) - Šikana
(1983) - Mortuary
(1983) - Great Day
(1983) - Deadly Lessons
(1982) - Night Warning
(1981) - Lampasy
(1980) - The Six O'Clock Follies (TV seriál)
(1980) - Fish Heads
(1975) - Crazy Mama

Bill Paxton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Twister":
(*1971) Jake Busey

(*1962) Cary Elwes

(*1963) Helen Hunt

(*1969) Jeremy Davies

(*1942) Michael Crichton (scénárista)

(*1943) Jan de Bont (režisér)

(*1964) Todd Field

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1957) Anne-Marie Martin (scénáristka)

(*1965) Jami Gertz

(*1969) Abraham Benrubi

(*1962) Rusty Schwimmer

(*1968) Joey Slotnick

(*1988) Alexa Vega

(*1964) Gregory Sporleder

(*1954) Zach Grenier

(*1930) Lois Smith

(*1969) Patrick Fischler

(*1964) Sean Whalen

(*1971) Anthony Rapp

(*1956) Alan Ruck

(*1957) Mark Mancina (hudební skladatel)

(*1946) Jack N. Green (kameraman)

(*1952) Richard Lineback



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
25°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
17°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
24°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°16’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Štír
17°15’
Ryby
19°25’
UranUran:
Rak
24°30’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
26°06’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
24°19’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°11’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°33’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »