strelec

Bill Pullman
(1996): Lekce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hornell, New York
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Bill Pullman - Film: Lekce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Pullman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - LBJ
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Celestina
(2015) - Brother in Laws
(2015) - American Ultra
(2014) - Red Sky
(2014) - Equalizer
(2014) - Cymbeline
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2013) - May se vrací domů
(2012) - The Fruit Hunters
(2012) - 1600 Penn (TV seriál)
(2012) - Lola Versus
(2011) - Velká krize
(2011) - Nevinný
(2011) - Bringing Up Bobby
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Rio Sex Comedy
(2010) - Nathan vs. Nurture
(2010) - Městečko Peacock
(2009) - Surveillance: The Watched Are Watching
(2008) - Speechless
(2008) - Your Name Here
(2008) - Víno roku
(2008) - Pod kontrolou
(2008) - Phoebe v říši divů
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2005) - EMGOD
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2004) - Nenávist
(2004) - Můj miláček ráže 6,65
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Kletba
(2002) - 29 Palms
(2002) - Start v ohrožení
(2002) - Igby
(2000) - Opening the Tombs of the Golden Mummies: Live
(2000) - Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Obviněn
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - A Man Is Mostly Water
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Téměř bez šance
(1999) - Jezero
(1999) - Hra na špióny
(1998) - Efekt nula
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Lost Highway
(1997) - Linie násilí
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Mr. Wrong
(1996) - Lekce
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Casper
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Favorit
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Mr. Jones
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Tikot
(1992) - Singles
(1992) - Newsies
(1991) - Sen lásky
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Jako andělé
(1990) - Brain Dead
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1989) - Strach
(1988) - Rocket Gibraltar
(1988) - Náhodný turista
(1988) - Had a duha
(1987) - Spaceballs
(1986) - Bezcitní lidé

Bill Pullman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lekce":
(*1930) Robert Loggia

(*1948) James Rebhorn

(*1970) Jon Seda

(*1934) Josef Sommer

(*1961) Casey Siemaszko

(*1963) Paul Sarossy (kameraman)

(*1958) Roma Maffia

(*1964) Blair Underwood

(*1944) Leo Burmester

(*1980) Christopher Redman

(*1951) Brad Fiedel (hudební skladatel)

(*1971) Christina Cox

(*1936) Miriam Colon

(*1966) Douglas O'Keeffe

(*1957) Kate Burton



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
25°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
14°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
20°52’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Štír
6°15’
Ryby
19°25’
UranUran:
Rak
22°06’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
25°35’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
24°54’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°31’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°56’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°41’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »