strelec

Bill Pullman
(2003): Kletba

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hornell, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec
Bill Pullman - Film: Kletba
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Pullman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - LBJ
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Celestina
(2015) - Brother in Laws
(2015) - American Ultra
(2014) - Red Sky
(2014) - Equalizer
(2014) - Cymbeline
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2013) - May se vrací domů
(2012) - The Fruit Hunters
(2012) - 1600 Penn (TV seriál)
(2012) - Lola Versus
(2011) - Velká krize
(2011) - Nevinný
(2011) - Bringing Up Bobby
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Rio Sex Comedy
(2010) - Nathan vs. Nurture
(2010) - Městečko Peacock
(2009) - Surveillance: The Watched Are Watching
(2008) - Speechless
(2008) - Your Name Here
(2008) - Víno roku
(2008) - Pod kontrolou
(2008) - Phoebe v říši divů
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2005) - EMGOD
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2004) - Nenávist
(2004) - Můj miláček ráže 6,65
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Kletba
(2002) - 29 Palms
(2002) - Start v ohrožení
(2002) - Igby
(2000) - Opening the Tombs of the Golden Mummies: Live
(2000) - Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Obviněn
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - A Man Is Mostly Water
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Téměř bez šance
(1999) - Jezero
(1999) - Hra na špióny
(1998) - Efekt nula
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Lost Highway
(1997) - Linie násilí
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Mr. Wrong
(1996) - Lekce
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Casper
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Favorit
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Mr. Jones
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Tikot
(1992) - Singles
(1992) - Newsies
(1991) - Sen lásky
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Jako andělé
(1990) - Brain Dead
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1989) - Strach
(1988) - Rocket Gibraltar
(1988) - Náhodný turista
(1988) - Had a duha
(1987) - Spaceballs
(1986) - Bezcitní lidé

Bill Pullman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kletba":
(*1971) Sandra Oh

(*1959) Dylan Baker

(*1984) Paz de la Huerta

(*1963) Jamie Harris

(*1968) R. Brandon Johnson

(*1976) Aaron Stanford

(*1985) Agnes Bruckner

(*1959) Haviland Morris



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
25°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
14°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
20°52’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Štír
6°15’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Rak
22°06’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
25°35’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
24°54’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°31’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°56’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°41’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »