strelec

Brad Pitt
(1992): Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.12. 1963 - 06:31h
Místo:
Shawnee, Oklahoma
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Brad Pitt - Film: Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Brad Pitt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - World War Z 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Voyage of Time
(2016) - War Machine
(2016) - Allied
(2015) - Až na vrchol
(2015) - U moře
(2015) - The Audition
(2015) - Sázka na nejistotu
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Mobilize
(2014) - Železná srdce
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - 12 let v řetězech
(2013) - Světová válka Z
(2013) - Konzultant
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2012) - Zabít tiše
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - Po svém
(2011) - Touch of Evil
(2011) - Strom života
(2011) - Moneyball
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - If God Is Willing and da Creek Don't Rise (TV seriál)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Banksy: Exit Through the Gift Shop
(2010) - Megamysl
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - The Curious Birth of Benjamin Button
(2009) - Hanebný pancharti
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Po přečtení spalte
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Film o filmu: Babel
(2006) - e²: The Economies of Being Environmentally Conscious (TV seriál)
(2006) - Babel
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Troy: In the Thick of Battle
(2005) - Troy: From Ruins to Reality
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - At the Movies
(2004) - Troy: The Passion of Helen
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Thelma & Louise: The Last Journey
(2003) - The Making of: Sinbad Legend of the Seven Seas
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Sindibád: Legenda sedmi moří
(2003) - Abby Singer
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - American Idol
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Pet Star (TV seriál)
(2002) - Jeff Buckley: Everybody Here Wants You
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - Chováme doma grizlyho
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Spy Game
(2001) - Mexičan
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - GPTV
(2000) - On Location: Fight Club
(2000) - The Directors: Terry Gilliam
(2000) - Podfu(c)k
(2000) - Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Klub rváčů
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Seznamte se, Joe Black
(1997) - Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press
(1997) - Tichý nepřítel
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1996) - Smap x Smap
(1996) - The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys
(1996) - Spáči
(1995) - 12 opic
(1995) - Sedm
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Brisant
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Legenda o vášni
(1994) - Interview s upírem
(1994) - Favorit
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Kalifornie
(1992) - Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Teče tudy řeka
(1992) - Senzační svět
(1992) - Odvážné příběhy
(1992) - Contact
(1991) - E! News
(1991) - Días de cine
(1991) - Thelma a Louise
(1991) - Johnny Suede
(1991) - Cestou necestou
(1990) - Smrt přišla brzy
(1990) - Image
(1990) - Glory Days (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Cutting Class
(1989) - Bláznivá spolubydlící
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - A Stoning in Fulham County
(1988) - Odvrácená strana Slunce
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Země nikoho
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Hunk
(1987) - Feťáci
(1986) - Oprah show
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1964) - Another World (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal":
(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1963) Johnny Depp

(*1958) Madonna

(*1966) Janet Jackson

(*1970) Mariah Carey

(*1976) Diane Kruger

(*1976) Ryan Reynolds

(*1958) Michael Jackson

(*1948) Otto Waalkes

(*1948) princ Charles



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
25°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
10°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°50’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°08’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
10°04’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
16°48’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
12°04’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Štír
27°03’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°34’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
11°53’
4. IC:
Ryby
26°58’
7. DSC:
Blíženci
11°53’
10. MC:
Panna
26°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »