kozoroh

Bruce Yarnell
(1963): Sladká Irma

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bruce Yarnell - Film: Sladká Irma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Yarnell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sladká Irma":
(*1925) Jack Lemmon

(*1940) James Caan

(*1934) Shirley MacLaine

(*1930) Grace Lee Whitney

(*1906) Billy Wilder (scénárista)

(*1906) Billy Wilder (režisér)

(*1921) Louis Jourdan

(*1934) Bill Bixby

(*1938) Tura Satana

(*1929) André Previn (hudební skladatel)

(*1900) Joseph LaShelle (kameraman)

(*1929) Moustache

(*1923) Herschel Bernardi

(*1913) Lou Jacobi

(*1937) Cliff Osmond



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
10°54’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Ryby
5°38’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Býk
1°37’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Rak
26°43’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°06’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Panna
28°41’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Blíženci
12°19’
Ryby
7°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »