kozoroh

Bruce Yarnell
(1963): Sladká Irma

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bruce Yarnell - Film: Sladká Irma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Yarnell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sladká Irma":
(*1925) Jack Lemmon

(*1940) James Caan

(*1934) Shirley MacLaine

(*1930) Grace Lee Whitney

(*1906) Billy Wilder (scénárista)

(*1906) Billy Wilder (režisér)

(*1921) Louis Jourdan

(*1934) Bill Bixby

(*1938) Tura Satana

(*1929) André Previn (hudební skladatel)

(*1900) Joseph LaShelle (kameraman)

(*1929) Moustache

(*1923) Herschel Bernardi

(*1913) Lou Jacobi

(*1937) Cliff Osmond



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
10°54’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Ryby
5°38’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Býk
1°37’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Rak
26°43’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°06’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Panna
28°41’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Blíženci
12°19’
Ryby
7°07’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »