stir

Cujoši Ihara
(2015): Last Knights

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Cujoši Ihara - Film: Last Knights
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Cujoši Ihara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kakkou no Tamago wa Dare no Mono (TV seriál)
(2015) - Sutoreiyazu Kuronikuru
(2015) - Last Knights
(2015) - Ishitachi no Renai Jijo (TV seriál)
(2014) - Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
(2014) - Chô kôsoku! Sankin kôtai
(2014) - Hanako to Anne (TV seriál)
(2014) - Aibô: Gekijô-ban III
(2012) - Ten no Hakobune (TV seriál)
(2012) - Reberu 7
(2012) - Hatsukoi (TV seriál)
(2012) - Brave Hearts: Umizaru
(2012) - Ai to Makoto
(2011) - Špinavá srdce
(2011) - Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
(2010) - 13 samurajů
(2009) - Ninja
(2009) - Nakumonka
(2009) - Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai
(2008) - Tsukiji uogashi sandaime
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
(2007) - Hîto airando
(2006) - Odplata
(2006) - Kuroi taiyō (TV seriál)
(2006) - Dopisy z Iwo Jimy
(2005) - Umeko
(2005) - Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
(2005) - Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
(2005) - Hotaru no haka
(2005) - Hinagon
(2004) - Sukai hai (TV seriál)
(2004) - Rasuto kurisumasu (TV seriál)
(2004) - Han-ochi
(2003) - Koi wa Tatakai! (TV seriál)
(2002) - Kowloon de Aimashou (TV seriál)
(2002) - Kochira Hon Ikegami Sho (TV seriál)
(2001) - Minna no ie
(2001) - Drug
(2000) - Ichigen no Koto (TV seriál)
(1998) - Tsumetai Tsuki (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1996) - Futarikko (TV seriál)
(1995) - Yonshimai monogatari
(1995) - Only You Aisarete (TV seriál)
(1995) - Gamera daikaijû kuchu kessen
(1991) - Jingi
(1990) - Onna ga ichiban niau shokugyo
(1990) - Hong Kong Paradise
(1990) - Byôin e ikô
(1988) - Takeda Shingen (TV seriál)
(1988) - Bakayarō!: Watashi okkote masu
Spoluherci ve filmu "Last Knights":
(*1937) Morgan Freeman

(*1961) Pavel Kříž

(*1979) Klára Issová

(*1975) Aksel Hennie

(*1964) Clive Owen

(*1952) Sung-kee Ahn

(*1952) Shohreh Aghdashloo

(*1974) James Babson

(*1968) Cliff Curtis

(*1968) Kazuaki Kirija (režisér)

(*1969) Ayelet Zurer

(*1975) Brian Caspe

(*1979) Si-yeon Park

(*1976) Michael Lombardi

(*1994) Anna Linhartová

(*1947) Peter Hosking

(*1976) Lee Ingleby

(*1971) Peyman Moaadi

(*1963) Dave Legeno



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
13°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
21°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
1°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
8°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
10°56’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
16°39’
Střelec
0°54’
UranUran:
Panna
9°20’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
15°18’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°17’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Štír
22°22’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
10°20’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »