ryby

David Gail
(1998): Some Girl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tampa, Florida
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec
David Gail - Film: Some Girl
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

David Gail - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Some Girl":
(*1974) Giovanni Ribisi

(*1973) Juliette Lewis

(*1970) Michael Rapaport

(*1970) Adam Goldberg

(*1974) Jeremy Sisto

(*1946) John Getz

(*1970) Caroline Keenan

(*1974) Marissa Ribisi

(*1966) Mike O'Malley

(*1964) Mark Valley

(*1970) Glenn Quinn

(*1971) Leisha Hailey

(*1962) Dean Cameron

(*1966) Pamela Adlon

(*1962) Trevor Goddard



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
27°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
24°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
0°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°29’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Ryby
18°28’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
17°59’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
22°10’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
17°23’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°36’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°16’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
21°13’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »