blizenci

Donald Trump
(2010): Když mně bylo 17 (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.6. 1946 - 10:54h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel
Donald Trump - Film: Když mně bylo 17 (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Donald Trump - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Mad World of Donald Trump
(2016) - The Circus: Inside the Greatest Political Show on Earth (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Harry Benson: Shoot First
(2014) - Kings of Kallstadt
(2014) - Behind the Dress
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2012) - Katie
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Comedy Central Roast of Donald Trump
(2011) - Lid vs. Donald Trump
(2011) - Herschel
(2011) - Horrorween
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - In the Name of Democracy: The Story of Lt. Ehren Watada
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Paris, Not France
(2007) - WWE Backlash
(2007) - WrestleMania XXIII
(2007) - Le Cirque: A Table in Heaven
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Broken Promises: The United Nations at 60
(2004) - WrestleMania XX
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - The Apprentice
(2004) - Marmalade
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Newlyweds: Nick & Jessica
(2003) - Miss Universe Pageant
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(2002) - Miss Universe Pageant
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Láska s výstrahou
(2001) - Miss Universe 2001
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Candid Camera
(1998) - New York City... Come Visit the World
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1998) - Celebrity
(1997) - The View
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1996) - Eddie
(1995) - New York 3D
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Extra
(1994) - Malí uličníci
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Šéfka
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - WrestleMania VII
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - WrestleMania V
(1989) - The More You Know
(1989) - MMC
(1989) - Bobby Brown His Prerogative
(1989) - Duchové to dokáží
(1988) - WrestleMania IV
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - I'll Take Manhattan (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Když mně bylo 17 (TV seriál)":
(*1977) James Van Der Beek

(*1970) Queen Latifah

(*1963) Bret Michaels

(*1976) Melissa Joan Hart

(*1971) Taye Diggs

(*1978) Usher

(*1977) Kerry Washington

(*1977) Ludacris

(*1981) Kelly Rowland

(*1980) Nick Cannon

(*1973) Pharrell Williams

(*1988) Nikki Blonsky

(*1975) Enrique Iglesias

(*1968) Kristin Chenoweth

(*1979) Holly Madison

(*1985) Kendra Wilkinson

(*1974) Nelly

(*1980) Vanessa Minnillo

(*1984) Jackson Rathbone

(*1987) Kevin Jonas

(*1979) Rutina Wesley

(*1973) Akon

(*1986) Jenna Ushkowitz

(*1987) Naya Rivera

(*1979) Joanna Garcia Swisher

(*1960) Kathy Griffin

(*1976) Alison Sweeney

(*1982) Ne-Yo

(*1985) Audrina Patridge

(*1987) Brooklyn Decker

(*1983) Donald Glover

(*1987) Candice Accola

(*1987) Kristin Cavallari

(*1984) Trey Songz



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
22°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
8°51’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
25°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
26°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°27’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Rak
23°48’
Váhy
4°31’
UranUran:
Blíženci
17°53’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
5°50’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
10°02’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°45’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
4°28’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Váhy
14°54’
Vodnář
23°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
29°58’
4. IC:
Štír
24°22’
7. DSC:
Vodnář
29°58’
10. MC:
Býk
24°22’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »